Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

StoryZoo bij RTL Telekids én Gottmer


Maak kennis met de feelgoodanimatie StoryZoo waar kinderen van 2 tot 6 jaar op een speelse manier hun allereerste Engelse woordjes leren. De educatieve serie is op werkdagen te zien bij RTL Telekids.

Lees meer...

De Grijze Jager, 10 jaar in Nederland en België

In 2017 is het 10 jaar geleden dat het eerste boek van de Grijze Jager in het Nederlands verscheen. En dat vieren we natuurlijk met veel leuke acties en activiteiten. 

Lees meer...

Cadeautips voor de decembermaand

Het is alweer bijna december: de feestelijke maand van gezelligheid, sfeer en warmte! Op deze pagina geven wij een aantal cadeautips waar je anderen of jezelf deze feestdagen blij mee kunt maken: een prachtige klassieker, een kerstboek, een extra mooie, bijzondere uitgave, een verslavende serie, sprookjes om je keer op keer in te verliezen of een prachtig prentenboek.

Lees meer...

December feestmaand: Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land en om de Sint een handje te helpen hebben wij voor hem een aantal hoogtepunten en cadeautips op een rijtje gezet. 

Lees meer...

Win de nieuwste boeken van Geek Girl!

Geek Girl #5 - Bekent kleur en de Geek-special Geek Girl pakt uit (€ 2,50) zijn nu te koop in de boekhandel. Maak kans op twee gratis exemplaren door mee te doen aan onze winactie!

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips