Altamira

Altamira - Voor verdieping en inzicht

Een revolutionaire kijk op spiritueel ontwaken

In het alledaagse ligt de ervaring van het mysterie verborgen. Volgens de Engelse filosoof Tim Freke leidt het bewust ervaren daarvan tot verlichting, een liefdevol ontwaken, een gevoel van thuiskomen.

 

Lees meer...

Lees alvast een voorpublicatie van In gesprek met je leven

         

In gesprek met je leven van Marijtje van der Horst is vanaf begin april verkrijgbaar. Voor iedereen die alvast het eerste hoofdstuk wil lezen hebben we een voorpublicatie beschikbaar.

 

Lees meer...

Pamela Kribbe over liefde en compassie

Spiritueel therapeut en gepromoveerd filosoof Pamela Kribbe maakt in haar channelings o.a. contact met de energie van Jeshua ben Jozef (Jezus), Maria, Maria Magdalena en Moeder Aarde. Innerlijke groei en bewustwording zijn belangrijke thema's in haar boodschappen.

                    

Lees meer...

Dick de Ruiter en Marjolein Tiemstra-Smit op de Lotusbeurs

Dick de Ruiter en Marjolein Tiemstra-Smit geven op zondag 16 maart een lezing op de 30ste editie van de Lotusbeurs in Houten.  

Lees meer...

Maand van de Spiritualiteit

logo maand van de spiritualiteit 2014Van vrijdag 10 januari t/m zondag 9 februari 2014 vindt de Maand van de Spiritualiteit weer plaats. Het thema is dit jaar 'Lichter leven'. Uitgeverij Altamira zet daarom in deze maand haar yogatitels in de etalage en biedt inkijkexemplaren, interviews met auteurs, actieprijzen of andere speciale acties aan. Kijk hier voor het overzicht.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips