Altamira

Altamira - Voor verdieping en inzicht

Vacature: stagiair gezocht

Ben jij geïnteresseerd in publiciteit, online en blogs gecombineerd met lifestyle boeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op de afdeling publiciteit van de lifestyle fondsen van uitgeverij Altamira, Becht, Hollandia en Dominicus zijn we op zoek naar een stagiair.

Lees meer...

Lang en gelukkig uit elkaar

omslag lang en gelukkig uit elkaarGwyneth Paltrow laat zien dat het kan: bewust scheiden. In Lang en gelukkig uit elkaar lees je hoe dit moet. Dit boek laat zien dat scheiden, hoe vervelend en pijnlijk ook, op een bewust manier kan gaan. Waardoor alle betrokken partijen vrede hebben met dit moeizame proces. 

Lees meer...

Ontdek Tao Te King

tao te kingOntdek de eeuwenoude wijsheid van Tao Te King. Dit boek van Lao Tse is een van de grootste filosofische werken ooit geschreven. 

Lees meer...

Maansknopen in de astrologie

maansknopenDe bekende Amerikaanse astrologe Jan Spiller werkt met maansknopen. Dat zijn de punten waar de banen die de aarde om de maan en om de zon trekt elkaar raken. Wat onthullen de maansknopen over jóuw aanleg en persoonlijkheid? 

Lees meer...

Ik wil rust

ik wil rustWil jij ook meer rust in je leven? Met de praktische tips uit dit boekje leer je om meer rust te integreren in je dagelijkse leven. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips