Hollandia

Alles voor de watersporter

Cadeautips van Hollandia

Natuurlijk heeft Uitgeverij Hollandia ook de beste tips voor u voor de komende cadeauperiode.

Lees meer...

Hollandia en HISWA te water

De HISWA te water (van 2 t/m 7 september 2014) is de meest complete bootshow te water van Noord-Europa. En uiteraard is Uitgeverij Hollandia, met al haar watersportboeken, hier ook bij aanwezig.

Lees meer...

Erratum Leidraad voor het vaarbewijs

Het aangepaste wijzigingsblad voor het Leidraad voor het Vaarbewijs 9e druk is nu hier te vinden. Wil je graag kennismaken en oefenen met oude examenvragen voor het vaarbewijs? Bestel dan de bundel met circa 250 voorbeelden van examenvragen.

Lees meer...

Vier vragen aan Henk Bezemer

Zeiler, schrijver, wandelende watersport encyclopedie en nestor van de watersport journalistiek. Henk Bezemer is redacteur van het eerste uur van het blad Zeilen en heeft als zodanig onnoemelijk veel verhalen geschreven, boottesten gedaan, boeken besproken en niet te vergeten zelf ook veel mijlen gezeild. In zijn klassieker Vier zomers zeilen, dat zojuist is verschenen, beschrijft hij hoe hij met een waarschip 570 zonder kompas en moderne navigatie middelen solo naar de Azoren zeilt.

Lees meer...

Winnen is geen geluk als aanmoedigingsprijs

Dit jaar zullen niet de winnaars, maar nu eens de tweede-prijswinnaars van de Delta Lloyd North Sea Regatta (DLNSR) een bijzondere prijs ontvangen. Uitgeverij Hollandia stelt in 2014 voor alle tweedeprijswinnaars een extra geschenk beschikbaar, te weten het boek Winnen is geen geluk van Fred Imhoff.

Lees meer...
Nieuwsarchief