Hollandia

Alles voor de watersporter

Korting op Langs het ijs

Begin augustus verschijnt het nieuwe boek van Clemens Kok, Langs het ijs. Dit boek is het verslag van een reis naar het meest ongerepte deel van de aarde. Met de kortingsbon is het boek voor slechts € 14,95 in de boekhandel te koop!

Lees meer...

SUP in Nederland

SUP in NederlandSUP in Nederland is een handboek over stand-up paddling boordevol instructies, tips & trucs en work-outoefeningen

Lees meer...

10de druk Leidraad voor het vaarbewijs verschenen

Leidraad voor het VaarbewijsDe 10de druk van Leidraad voor het vaarbewijs is verschenen. Hét cursusboek ter voorbereiding van het examen voor het Klein Vaarbewijs 1 en 2

Lees meer...

Zeilen zonder zorgen

Zeilen zonder zorgenZeilen zonder zorgen is een uitkomst voor zeilers op jachten met een kleine bemanning (één of twee personen). Duncan Wells schrijft met veel humor en relativeringsvermogen dit boek dat iedere zeiler heel wat veel stressvolle momenten kan besparen.

Lees meer...

Keurmeester op je eigen schip

Keurmeester van je eigen schipAan de hand van honderden gedetailleerde foto’s, diagrammen en met handige checklists komen per hoofdstuk alle onderdelen van een jacht uitvoerig aan bod. Door de talloze bruikbare adviezen die rechtstreeks uit de praktijk komen, ben je al snel Keurmeester van je eigen schip.

Lees meer...
Nieuwsarchief