Hollandia

Alles voor de watersporter

Nieuw: Handboek Varen op de Waddenzee

Cover Waddenzee handboekHet Handboek Varen op de Waddenzee behandelt alle aspecten van het varen op de Waddenzee, voor beginners én gevorderden.

Lees meer...

Cadeautips van Hollandia

Natuurlijk heeft Uitgeverij Hollandia ook de beste tips voor u voor de komende cadeauperiode.

Lees meer...

Hollandia en HISWA te water

De HISWA te water (van 2 t/m 7 september 2014) is de meest complete bootshow te water van Noord-Europa. En uiteraard is Uitgeverij Hollandia, met al haar watersportboeken, hier ook bij aanwezig.

Lees meer...

Erratum Leidraad voor het vaarbewijs

Het aangepaste wijzigingsblad voor het Leidraad voor het Vaarbewijs 9e druk is nu hier te vinden. Wil je graag kennismaken en oefenen met oude examenvragen voor het vaarbewijs? Bestel dan de bundel met circa 250 voorbeelden van examenvragen.

Lees meer...

Vier vragen aan Henk Bezemer

Zeiler, schrijver, wandelende watersport encyclopedie en nestor van de watersport journalistiek. Henk Bezemer is redacteur van het eerste uur van het blad Zeilen en heeft als zodanig onnoemelijk veel verhalen geschreven, boottesten gedaan, boeken besproken en niet te vergeten zelf ook veel mijlen gezeild. In zijn klassieker Vier zomers zeilen, dat zojuist is verschenen, beschrijft hij hoe hij met een waarschip 570 zonder kompas en moderne navigatie middelen solo naar de Azoren zeilt.

Lees meer...
Nieuwsarchief