Hollandia

Alles voor de watersporter

Winnen is geen geluk

Winning isn't luck

Winnen is geen geluk is het standaardwerk dat Fred Imhoff schreef voor alle wedstrijdzeilers. In klare taal legt Fred uit hoe je in korte tijd de meeste resultaten kunt boeken. Nu verschijnt dit boek ook in het Engels bij Uitgeverij Bloomsbury. 

Lees meer...

Handboek Splitsen van Moderne Lijnen nu ook in het Engels

Handboek splitsen van moderne lijnenHet Handboek Splitsen van moderne lijnen van lijnenspecialist Jan-Willem Polman is vanaf volgend jaar ook in het Engels verkrijgbaar. In mei 2016 verschijnt het boek als Splicing Modern Ropes bij Adlard Coles.  

Lees meer...

8e druk De Wereld is Rond verschenen

De wereld is rondEen echte Hollandia everseller is onlangs voor de 8e maal herdrukt. De Vlaming Jean Heylbroeck zeilde vijf jaar lang de wereld rond met zijn zeiljacht Chartist Lady, zonder een cent op zak, zonder motor en zonder gps. In De wereld is rond doet hij verslag van zijn avontuurlijke reis.

Lees meer...

Herziene en uitgebreide editie Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren

Vaarwijzer Nederlandse binnenwaterenEen van de meest succesvolle Hollandia Vaarwijzers, de Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren, is onlangs in een nieuwe editie verschenen. De derde druk is geheel herzien en uitgebreid met vele vaargebieden. Onmisbaar voor iedereen die Nederland via het water wil ontdekken. 

Lees meer...

SUP in Nederland aanbevolen in Margriet

SUP in NederlandIn de ErOpUit bijlage van het nieuwste Margriet-nummer staat een leuk stuk over SUP in Nederland. Onder de noemer ‘Boost je workout’ worden 5 nieuwe manieren van sporten aanbevolen, waaronder Suppen.

Lees meer...
Nieuwsarchief