Easy Peasy is een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Bomvol recepten die
naast gezond, voedzaam en smaakvol ook gemakkelijk te maken zijn. Ook geeft Easy Peasy inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je baby, dreumes of peuter een gezonde basis te geven. Easy Peasy is daarnaast een handleiding voor ouders op het gebied van eetgedrag. Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije start? En hoe overleef je de twee-is-nee-fase? Met een uitgebreide filosofie, eenvoudige foodrules, leuke tips, realistische alternatieven en heel veel gemakkelijke recepten.

 

Kortom, een must have voor iedere (aanstaande) vader of moeder die zijn of haar kind een goede en gezonde basis wil meegeven op het gebied van eten & drinken.

 

Claire van den Heuvel en Vera van Haren, Easy Peasy, ISBN 978 90 230 1403 4, €19,95 bestellen en meer informatie:

 

Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal drie kleine mannen en runnen samen het succesvolle platform Bluebelle Foodworks. In dit boek komt hun deskundigheid en bevlogenheid op het gebied van gezond & bewust eten op inspirerende wijze samen met hun ervaring als moeder.

 

Bluebelle Foodworks is een (online)platform met informatie over goed, gezond, lekker, voedzaam, bewust en écht eten. Het biedt onder meer inspiratie, tips, recepten en foodcoaching, altijd binnen de driehoek voeding, communicatie en psychologie. Lees ook de blog van de Bluebelle-dames: http://www.bluebelle.nl