Gottmer Uitgevers Groep

Uit elkaar

Uit elkaar Uit elkaar: een prachtige bundel vol gedichten over liefde die overging van het veelbekroonde duo Bette Westera en Sylvia Weve. Soms hoopvol, soms schrijnend, maar altijd gevoelig en origineel: de gedichten in dit boek weten stuk voor stuk te troosten, te ontroeren en te verrassen.

Lees meer...

'Het raadsel' wint invloedrijke Chinese kinderboekenprijs

Eens per jaar worden tijdens een grootschalig literair festival in het Chinese Shenzhen de tien beste kinderboeken van het jaar gekozen. Afgelopen zaterdag werd bekendgemaakt dat Het raadsel van alles wat leeft van Jan Paul Schutten en Floor Rieder een van de gelukkige winnaars is van de ‘Top Tien Kinderboeken van het Jaar 2019’.


Lees meer...

Eindejaarsactie: Feestelijke gerechtjes met korting

Het najaar is de ideale periode om met elkaar aan tafel te gaan. Koop nu de boeken in de serie Feestelijke gerechtjes om te delen met korting. 

Lees meer...

Knutselen met Boer Boris

Boer Boris_feestMorgen, zaterdag 16 november, is Sinterklaas dan eindelijk weer in het land... We zijn al een tijdje in Sinterklaas-sferen: Boer Boris - Een paard van Sinterklaas staat al 3 weken op nummer 1 in de Kinderboeken Top 10!

Knutsel nu je eigen Boer Boris-laarsje om bij de kachel of de verwarming te zetten.

Lees meer...

Een intens verhaal: Het vuur in mij

Het vuur in mijZojuist verscheen Het vuur in mij, het debuut van Erin Stewart over Ava Lee die alles heeft verloren in een vreselijke huisbrand. Het is een zeldzaam intens verhaal dat binnenkomt als een mokerslag en tot tranen roert maar je ook af en toe hardop laat lachen. 

Lees meer...
Nieuwsarchief