Gottmer Uitgevers Groep

Nationale Voorleesdagen 2020

Nationale Voorleesdagen 2020Van 22 januari t/m 1 februari 2020 vinden De Nationale Voorleesdagen weer plaats! Met deze campagne, die landelijk start met Het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 22 januari, wil men het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen stimuleren. Van Gottmer zijn drie titels geselecteerd voor de Prentenboeken Top Tien!

Lees meer...

Verschenen ANWB Klein Vaarbewijs I + II

De nieuwe editie van het ANWB cursusboek Klein Vaarbewijs I + II is verschenen bij Hollandia. Met dit boek in de hand kan iedere watersporter zich optimaal voorbereiden op het nieuwe vaarseizoen mét vaarbewijs op zak.

Lees meer...

De Vakantiebeurs komt eraan!

vakantiebeurs 2Tijdens de Vakantiebeurs staan er elke dag inspirerende lezingen op het programma van het Dominicus Dimsum Reistheater. Met prachtige Aziatische bestemmingen zoals: Iran, Indonesië, Japan, China, Vietnam, Sri Lanka, India, Centraal Azië, Oekraïne en Georgië.

Lees meer...

Onverwacht

OnverwachtVeronica Clarke heeft een perfect leven: ze is mooi, populair, slim. En zwanger. Onbedoeld. Na lang nadenken kiest ze voor een abortus. Maar de enige manier waarop ze legaal een abortus kan krijgen is een roadtrip maken naar New Mexico. Onverwacht van Jenni Hendriks & Ted Caplan verschijnt half februari 2020. Lees hier vast een fragment.

Lees meer...

Grijze Jager Dag 2020

De Grijze Jager Dag zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020 in Archeon. In dat weekend verschijnt ook het nieuwste boek van John Flanagan 'Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai'. Koop nu je toegangskaarten.

Lees meer...
Nieuwsarchief