Gottmer Uitgevers Groep

De Plastic Soup Surfer maakt het verschil

plastic soup surfer

Plastic Soup Surfer is het bijzondere verhaal van bioloog en kunstenaar Merijn Tinga, die in actie komt om aandacht te vragen voor het wereldwijde plasticprobleem. Zijn opmerkelijke reis begon op het strand van Noordwijk en mondt uit in een strijd tegen het hele systeem. Vanaf nu in de winkels!

Lees meer...

Schrijver en illustrator Eric Carle overleden

Vandaag is bekendgemaakt dat schrijver en illustrator Eric Carle zondag op 91-jarige leeftijd is overleden. ⁠Hij maakte meer dan zeventig kinderboeken, maar is vooral bekend van Rupsje Nooitgenoeg. Dit iconische prentenboek staat nog altijd bij veel mensen in de kast.⁠

Lees meer...

Kom naar het Grijze Jager Kamp

Een zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en het ene avontuur na het andere beleeft. Deze kans mogen Grijze Jager fans niet aan zich voorbij laten gaan!

Lees meer...

Nieuw! Viruswereld: Over snot en superspreaders

viruswereld

Verschijnt binnenkort! Viruswereld: Over snot en superspeaders

Een piepklein virus kan de hele wereld in zijn greep houden. Maar wat zijn virussen nou eigenlijk precies? Waar komen ze vandaan, hoe werken ze en hoe kunnen we ze bestrijden? De antwoorden daarop zijn niet eenvoudig. Marc ter Horst geeft ze in Viruswereld: Over snot en superspreaders. 

Lees meer...

Vier de zomer met De groene barbecue!

barbecueOnze bestsellerauteur Rukmini Iyer is terug met De groene barbecue! Perfect voor het lekkere zomerweer om samen buiten te koken en te eten. Dus steek die barbecue aan en geniet van de zomer op je bord met deze 75 heerlijke vega en vegan gerechten. 

Lees meer...
Nieuwsarchief