Gottmer Uitgevers Groep

Twee luisterboeken van Gottmer op shortlist voor Hebban Award voor Beste Luisterboek (Kind & jeugd)

Logo Hebban Luisterboek AwardTwee luisterboeken van Gottmer zijn in de categorie 'Kind & jeugd' genomineerd voor de Hebban Award voor Beste Luisterboek: Arme Rijk van Bette Westera en Sylvia Weve (ill.), voorgelezen door Klemens Patijn, en De beste, geweldigste, meest fantastische opa's ter wereld van Jan Paul Schutten en Kees de Boer (ill.), voorgelezen door Jan Meng.

Lees meer...

Ssst! De tijger slaapt verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018

Ssst! De tijger slaaptSsst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 24 januari 2018 landelijk worden gestart met het Nationaal Voorleesontbijt. 

Lees meer...

De dikke Boer Boris

Beeldmerk 5 jaar Boer BorisHOERA! We vieren 5 jaar Boer Boris! Als verjaardagcadeau is er een verzamelbundel samengesteld van drie prentenboeken (Boer Boris gaat naar de marktBoer Boris en de maaier en Boer Boris wil geen feest!): De dikke Boer Boris. Op de bijgeleverde dvd, zijn de verhalen volledig geanimeerd. Bekijk hier de trailer.

Lees meer...

Het eerste meidenboek van Jill Schirnhofer!

elvy's eigen wereldHét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy’s eigen wereld – So boho is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader. Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken.

Lees meer...

De leeuw in de muis wint KIDDO Leespluim

De KIDDO-Leespluim van de maand april 2017 gaat naar het boek De leeuw in de muis van Rachel Bright en Jim Field (ill). De Leespluim is een bekroning van kwalitatief goede en veelzijdig bruikbare boeken voor jonge kinderen.

Lees meer...
Nieuwsarchief