Gottmer Uitgevers Groep

Boer Boris heeft het heet!

Boer Boris heeft het heetAl meer dan 10.000 exemplaren verkocht! In Boer Boris heeft het heet!, het 13e deel in de serie, zijn Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman (weer) in grootse vorm. Iedereen heeft het heet op de boerderij van Boer Boris. Er moet gauw iets gebeuren, want anders smelten de schapen!

Lees meer...

Prentenboeken Yvonne Jagtenberg naar Gottmer

Vanaf 1 juli 2020 zullen de prentenboeken (leeftijd tot 6 jaar) van Yvonne Jagtenberg bij Uitgeverij Gottmer worden uitgegeven. Een nieuw absurdistisch prentenboek van Yvonne Jagtenberg zal in de loop van 2021 bij Gottmer verschijnen. 

Lees meer...

Het verlangen van de prins

Een razendspannend kinderboek vol mysteries over Lode, een geheimzinnig schip en een vloek… Nu te koop in de (online) boekhandel! Het nieuwste boek van meesterverteller Marco Kunst, met de sfeervolle illustraties van Marieke Nelissen.  Vanaf 9 jaar.

Lees meer...

Oeuvre Paul Biegel vindt nieuwe uitgever in Gottmer

Paul BiegelMet veel trots presenteert uitgeverij Gottmer zich als de nieuwe uitgever van zesvoudig Griffel-winnaar Paul Biegel. In het najaar van 2020, vlak voor de Kinderboekenweek, verschijnen de eerste titels uit zijn omvangrijke oeuvre in een nieuwe uitvoering.

Lees meer...

De superwonderlijke reis van Freddie!

De superwonderlijke reis van FreddieKlaar voor de start? De superwonderlijke reis van Freddie begint hier! De wereld van de elfjarige Freddie staat na de dood van zijn oma geheel op zijn kop. Zijn biologische vader blijkt nog te leven en samen met zijn beste vrienden Ben en Charlie gaat Freddie naar hem op zoek.

Lees meer...
Nieuwsarchief