Ons Basisboek India is genomineerd voor Kookboek van het jaar 2016. Ben jij ook zo dol op dit kookboek? Breng dan snel je stem uit!

 

Stem via deze link, of klik op onderstaande afbeelding.

 

Met Basisboek India leer je authentiek Indiaas koken zonder lang in de keuken te hoeven staan.

 

 

Stem op India

In dit kookboek vind je kleurrijke gerechten uit zowel het noorden als zuiden van India. De recepten zijn traditioneel, maar zonder poespas. En dus geschikt voor beginners, maar ook uitdagend genoeg voor gevorderden. Veel van de recepten zijn vegetarisch, of zelfs vegan.


Het boek start met je precies te vertellen welke specerijen en droge ingrediënten je in je voorraadkast moet hebben om alle recepten te kunnen maken. Vervolgens lees je per recept welke (goed verkrijgbare) verse ingrediënten je nodig hebt.

 

In de diverse hoofdstukken vind je zeker iets lekkers: bijgerechten en snacks – groentes en linzen – vis, vlees en gevogelte – brood en rijst – salades – ingemaakte groentes en chutneys – en desserts en drankjes. Verder vind je ook een paar echte klassieke basisrecepten die altijd van pas komen. Het boek wordt afgesloten met een handige menuplanner, die je precies toont welke combinaties een goede, lekker en evenwichtige maaltijd vormen.

 

Kortom: een super compleet boek waarmee iedereen nu de Indiase keuken kan ontdekken.

Hier vind je alvast een recept uit Basisboek India

Win een exemplaar

Om onze nominatie te vieren geven wij vijf exemplaren weg! Wat moet je hiervoor doen?

Ga via deze link naar de Becht facebookpagina en like en deel het bericht met je vrienden. Als jij een van de vijf gelukkigen bent, nemen we vanzelf contact met je op!