Podkin Eenoor

9 mrt. 2017 10:34:52

Podkin Eenoor voorplat defIeder konijn weet wie Podkin Eenoor is. Weet jij het al?

Zojuist verscheen het verrassende fantasy-verhaal Podkin Eenoor van Kieran Larwood, over het dappere konijntje Podkin. In Engeland werd dit boek uitgeroepen tot 'Best Story' van het afgelopen jaar. Laat je meevoeren door dit verhaal over een onwaarschijnlijke held. Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken.

Lees meer...

Aap Beer ZebraAap Beer Zebra van Bette Westera en Henriette Boerendans is een van de zes genomineerde boeken voor de Woutertje Pieterse Prijs 2017 - de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige jeugd- of kinderboek. 

Lees meer...

Kom naar het Grijze Jager Kamp

20 feb. 2017 16:09:43

Een zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en het ene avontuur na het andere beleeft. Deze kans mogen Grijze Jager fans niet aan zich voorbij laten gaan!

Lees meer...

De Sprookjesverteller - Sprookjes van Andersen van Thé Tjong-Khing én, het nog te verschijnen, Ben niet bang voor de wilde dieren van Geert-Jan Roebers en Wendy Panders (ill) zijn verkozen tot kerntitels van de Kinderboekenweek 2017.

Lees meer...

De Mooiste Boekomslag van 2016 is de omslag van Alleen op de wereld. De omslag is ontworpen door Suzanne Nuis en de illustratie is van Charlotte Dematons. 

Lees meer...

De beste watersportboeken van 2016

14 dec. 2016 10:53:10

Lees jij ook graag een boek aan boord? Of natuurlijk gewoon thuis, op de bank, maar toch het liefst met de zee in je gedachten? Bij gebrek aan inspiratie helpen wij je graag op weg. Wij hebben onze zes favoriete watersportboeken van 2016 op een rijtje gezet.

Lees meer...


Maak kennis met de feelgoodanimatie StoryZoo waar kinderen van 2 tot 6 jaar op een speelse manier hun allereerste Engelse woordjes leren. De educatieve serie is op werkdagen te zien bij RTL Telekids.


Lees meer...

In 2017 is het 10 jaar geleden dat het eerste boek van de Grijze Jager in het Nederlands verscheen. En dat vieren we natuurlijk met veel leuke acties en activiteiten. 

Lees meer...

Zoek jij nog een Sinterklaaskadootje voor die ene oom die je niet goed kent? Of voor je vader, die zo van zeilen houdt? Of voor je je kleine zusje, die nog niet eens kan lezen? Zoek niet verder! Hier is onze top 5 watersportboeken, voor alle doelgroepen.

Lees meer...

Het is alweer bijna december: de feestelijke maand van gezelligheid, sfeer en warmte! Op deze pagina geven wij een aantal cadeautips waar je anderen of jezelf deze feestdagen blij mee kunt maken: een prachtige klassieker, een kerstboek, een extra mooie, bijzondere uitgave, een verslavende serie, sprookjes om je keer op keer in te verliezen of een prachtig prentenboek.

Lees meer...