Het Nationale Voorleesontbijt 2021

H.K.H. Prinses Laurentien is dit jaar speciaal voor de start van De Nationale Voorleesdagen te zien in het programma ‘Zin in Zappelin’ met een Voorleesontbijt!
H.K.H. Prinses Laurentien gaat in het programma middels een videocall, 25 kinderen voorlezen die thuis op de bank zitten.

De aflevering ‘Voorlezen’ is woensdag 20 januari 2021 om 07.05 uur te zien bij NPO Zappelin op NPO 3. De herhaling is om 12.00 uur.

Bekijk hier de uitzending terug:

 

 

Online voorleesontbijten

Op 20 januari worden door het hele land in bibliotheken, basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven (online) voorleesontbijten georganiseerd.
Lokale helden, zoals brandweermannen, politie agenten en burgemeesters,  én bekende Nederlanders, nemen deel aan deze voorleesontbijten om zo te laten zien dat ook zij voorlezen belangrijk vinden. Dit jaar zullen onder anderen Jim Bakkum, Frits Barend, Willie Wartaal, Lucy Woesthoff, Burgemeester Aboutaleb en Minister Arie Slob zich online inzetten tijdens de Voorleesdagen.

Lees jij ook thuis voor? Deel jouw voorleesliefde tijdens De Nationale Voorleesdagen op de sociale media met @gottmerkinderboeken@voorleesdagen en #gottmerkinderboeken#voorlezenmaaktjeleuker.

 

 

Kijk voor de meest actuele informatie ook op https://www.nationalevoorleesdagen.nl/.