Schildpadden tot in het oneindigeDe nieuwe roman van John Green, Schildpadden tot in het oneindige, ligt nu in de boekhandel!Bijna zes jaar na het overweldigende succes van Een weeffout in de sterren schrijft John Green met Schildpadden tot in het oneindige opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.

 

Het begint met een voorvluchtige miljardair...

Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats. Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

 

(Ontwerp: Lennart Wolfert.)

 

 

John Green: 'Dit is de eerste keer dat ik openlijk probeer te schrijven over de ziekte waar ik al sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk.'

  

Lees ook:

 

John Green, Schildpadden tot in het oneindige, paperback, ISBN 9789025768539, € 15,99 | meer informatie en bestellen

John Green, Schildpadden tot in het oneindige, gebonden, ISBN 9789025768423, € 18,99 | meer informatie en bestellen

John Green, Schildpadden tot in het oneindige. e-book, ISBN 9789025768652, € 9,99 | meer informatie en download