waddenzee 2de druk

 

 

Het Handboek Varen op de Waddenzee van Marianne van der Linden is binnen een jaar 3000 maal verkocht. Een hele mooie prestatie voor een Nederlandstalig watersportboek. Daar zijn we trots op.

 

Op woensdag 16 maart aanstaande verschijnt de tweede druk. Meteen maken we bij deze herdruk van de gelegenheid gebruik om de tekst nog verder up-to-date te brengen. Dit keer is het boek ook luxer uitgevoerd en voorzien van fraaie foto schutbladen (met dank aan Joris Kloek, winnaar van de Scheepswijs-fotowedstrijd), een leeslint en lees je nog meer handige tips om van elke tocht op het Wad een prachtige te maken.

  

 

 

 

Het verschijnen valt - niet toevaligerwijs - samen met de start van de HISWA. Op woensdag 16 maart aanstaande wordt om 11.30 uur het boek overhandigd aan Jos Stierhout, directeur van de KNRM. De presentatie vindt plaats in het Zeiltheater (hal 1) in de RAI te Amsterdam. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Op de HISWA geeft Marianne nog twee maal een GRATIS lezing over varen op het Wad. 

Donderdagavond 17 maart staat zij in het Spiegeltheater van 18.30 - 19.15 uur.

En op zaterdag deelt zij haar ervaring in het Zeiltheater (hal 1) van 13.00 - 13.45 uur.

 

Handboek Varen op de Waddenzee is een praktische hulp voor startende wadvaarders maar ook een gedegen naslagwerk voor de ervaren schippers.

 

De auteur Marianne Van der Linden geeft met haar Vaarschool Scheepswijs al meer dan twaalf jaar theorie- en praktijktrainingen. Vanaf haar jonge jaren is de vijfde-generatie-schippersdochter te vinden op het Wad.