Tijdens de zomervakantie wordt een echt Grijze Jager Kamp georganiseerd. Het kamp wordt opgezet door Club Adventure, een organisatie die ruim 27 jaar actieve vakanties opzetten voor kinderen van 5 t/m 16 jaar uit binnen- en buitenland.

Een zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en het ene avontuur na het andere beleeft. Deze kans mogen Grijze Jager fans niet aan zich voorbij laten gaan!

Onder toeziend oog van de leermeesters ga je de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers ervaren. Zo leer je boogschieten en messen werpen op allerlei verschillende doelen en weet jij aan het einde van de week feilloos elk doel te raken. Je gaat een ochtend naar de krijgsschool van Roderick en leert hier perfect om te gaan met een zwaard en schild. Daarna kan jij je zwaardskills blijven oefenen op een houten doelwit.

Als een echte Grijze Jager zal jij je ongezien moeten zien verplaatsen door de bossen tijdens de Hunting Game. Bewapend met pijl en boog ga je op zoek naar de tegenstander. Ben jij de jager of de opgejaagde? Ook ga je kruipen en sluipen door donkere gangenstelsels om uiteindelijk met de andere Grijze Jagers de raadsels op te lossen.Naast deze activiteiten komen uiteraard ook de volgende activiteiten aan bod:
- Klimparcours
- Vuur maken
- Kampvuuravonden
- GrijzeJager feest
- Katapult en vlot bouwen

En last but not least. Voorzien van een camouflagemantel, pijlen en boog maak je je met het team klaar voor de aanval van Morgarath op het kampement. Hiervoor moet je al je skills gebruiken om de tegenstander te verdrijven.Kijk voor meer informatie over het Grijze Jager Kamp op de website van Club Adventure.