Binnenkort verschijnt bij Hollandia Woeste kusten, het boek van Tom Blass. De Engelse auteur is op onze uitnodiging op bezoek in Nederland ter promotie van zijn boek. Hij zal onder andere in gesprek gaan met Hans Steketee, recensent en journalist voor het NRC.

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de lezing die Tom Blass woensdag 16 november bij Zeilvereniging Het Y geeft.

Tom Blass neemt ons dan mee op reis langs de randen van de Noordzee. Een gebied met een enorme impact: als decor voor oorlogen, als speelplek en als grond van culturele uitwisseling. Hij verhaalt in dit boek over de vissers, kunstenaars, explosieven verwijderaars, burgemeesters, agrariërs, schrijvers, eilandbewoners en alle anderen die hij tegenkwam op zijn ontdekkingstocht langs de Noordzeekusten. In de stijl van Geert Mak laat Blass deze mensen aan het woord om zo - op geheel eigen wijze - via het kleine tot het grote verhaal te komen. 
Lees hier het voorproefje.
 
Datum: woensdag 16 november 2016
Tijd: vanaf 20.00 uur
Plaats: Clubschip ZV het Y, Durgerdam
ToegangGRATIS na aanmelding op hollandia@gottmer.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail, deze dient als toegangsbewijs. Hierin staan alle details over de invulling van de avond, de tijden, het exacte adres, suggesties voor parkeren ed.