Laat je meevoeren naar de wondere Russische sprookjeswereld in dit perfecte voorleesboek vol vuurvogels, Baba Jaga’s, zwaardvaardige prinsessen, geniepige reuzen, toverkollen en overmoedige prinsen.

 

 

Rusland heeft een rijke vertelcultuur, waarin de verhalen zo divers zijn als het land groot is. Thé Tjong-Khing verzamelde 14 prachtige verhalen om in klare taal en met zijn uit duizenden herkenbare, spannende illustraties na te vertellen. De een is bekender dan de ander. Van ‘Baba Jaga’ had je misschien al gehoord, maar kende je ‘Boskoning Och’ of ‘De boef die minister werd’ al?

 De Grote Vriendelijke Podcast

In alfevering 33 van De Grote Vriendelijke Podcast bezoeken kinderboekenrecensenten Jaap Friso en Bas Maliepaard Thé Tjong-Khing bij hem thuis. Ze praten met Khing over waarom een heks er ook echt als een heks uit moet zien, over de saaiheid van gelukkige mensen, jurken pikken van YouTube en over hoe een omgevallen inktpot hem op het spoor van een andere stijl zette. 

 

 

 

Maak kans op een pakket sprookjesboeken bij Hebban!

De redactie van Hebban is fan van de sprookjesboekenreeks van Thé Tjong-Khing (lees maar). Jij ook? Dan zit er maar één ding op: meedoen met de Hebban winactie! Zij mogen een pakket verloten met daarin maar liefst vier boeken. Russische sprookjesSprookjes van overalSprookjes van Andersen en De dertig mooiste verhalen van de sprookjesverteller.


 

 


 

 

 

 


Thé Tjong-Khing, De sprookjesverteller - Russische sprookjes
ISBN: 9789025772802 | leeftijd: vanaf 5 jaar | NUR: 277 | prijs: € 19,99

Link: https://www.gottmer.nl/kinderboeken/russische-sprookjes.html