‘Winnen is geen geluk’ als aanmoedigingsprijs in alle klassen van de Delta Lloyd North Sea Regatta

Dit jaar zullen niet de winnaars, maar nu eens de tweede-prijswinnaars van de Delta Lloyd North Sea Regatta (DLNSR) een bijzondere prijs ontvangen. Uitgeverij Hollandia stelt in 2014 voor alle tweedeprijswinnaars een extra geschenk beschikbaar, te weten het boek Winnen is geen geluk van Fred Imhoff.

Hoe de zeilers volgend jaar wél kunnen winnen kunnen ze lezen in dit boek, dat geschreven werd door zeilfenomeen Fred Imhoff. Op een heldere manier zet hij uiteen hoe je het snelst tot resultaten komt in het wedstrijdzeilen: wie een zeilwedstrijd wil winnen, moet vooral logisch nadenken! Voor zeilers die net naast de hoofdprijs hebben gegrepen, is dit belangrijke informatie. De organisatie zal de prijzen uitreiken in alle wedstrijdklassen van de Delta Lloyd North Sea Regatta, die aankomend weekend (van 6 tot en met 9 juni) wordt gehouden in Scheveningen.

Op 23 en 24 augustus 2014 vindt de 50e Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace plaats en ook hierbij zullen de tweede- prijswinnaars het boek Winnen is geen geluk overhandigd krijgen.

Fred Imhoff, Winnen is geen geluk, ISBN 9789064105937, € 16,95 | Meer informatie en bestellen

Meer informatie over de Delta Lloyd North Sea Regatta op www.nsr.nl.