Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Expositie Sylvia Weve

expositie Sylvia WeveVan zondag 26 mei t/m zondag 23 juni 2019 is werk van Sylvia Weve te bewonderen in Galerie Weesperzijde te Amsterdam.

Lees meer...

De Valentines: langverwachte nieuwe meidenserie van Holly Smale

De ValentinesDe Valentines is de langverwachte nieuwe meidenserie van bestseller-auteur Holly 'Geek girl' Smale. Deel #1, Licht, camera, liefde, is vanaf eind mei in de boekhandel verkrijgbaar. Lees hier vast een fragment.

Lees meer...

Nu in de boekhandel: Podkin Eenoor #3 - De Beesten van Grimhart

Podkin Eenoor #3De legende nadert de ontknoping! Podkin en zijn trouwe gezelschap Paz en Poek hebben zich - na hun heroïsche strijd met Kramasark aan het einde van deel 2 - teruggetrokken in hun schuilplaats Donkerhol. Maar ze kunnen niet lang van hun rust genieten. Lees hier een fragment.

Lees meer...

Welke boeken verschijnen er deze zomer bij Gottmer Kinderboeken?

Voorzijde prospectus zomer 2019Verschijnt er binnenkort een nieuw deel in de Grijze Jager-reeks? Welke boeken verschijnen er ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2019? Wie is Teckel Tom? Wanneer verschijnt deel 3 in de serie 'Elvy's eigen wereld' van Jill Schirnhofer? 'The Queen of Fiction is Back': over wie gaat dit citaat?

Lees meer...

Tom Groot #15 is er!

Tom Groot #15 voorplatTom Groot #15 - Een monster, hoe dan? van Liz Pichon ligt nu in de boekhandel. Ook dit nieuwe deel zit weer vol gekke invallen van Tom en zijn vrienden. Maar het gaat ook over monsters, een mysterie, een muziekfestival en gestolen spullen... Lekker lezen in de meivakantie!

Lees meer...
Nieuwsarchief