Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Grijze Jager Dag 2020

De Grijze Jager Dag zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020 in Archeon. In dat weekend verschijnt ook het nieuwste boek van John Flanagan 'Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai'. Koop nu je toegangskaarten.

Lees meer...

Uit elkaar

Uit elkaar Uit elkaar: een prachtige bundel vol gedichten over liefde die overging van het veelbekroonde duo Bette Westera en Sylvia Weve. Soms hoopvol, soms schrijnend, maar altijd gevoelig en origineel: de gedichten in dit boek weten stuk voor stuk te troosten, te ontroeren en te verrassen.

Lees meer...

'Het raadsel' wint invloedrijke Chinese kinderboekenprijs

Eens per jaar worden tijdens een grootschalig literair festival in het Chinese Shenzhen de tien beste kinderboeken van het jaar gekozen. Afgelopen zaterdag werd bekendgemaakt dat Het raadsel van alles wat leeft van Jan Paul Schutten en Floor Rieder een van de gelukkige winnaars is van de ‘Top Tien Kinderboeken van het Jaar 2019’.


Lees meer...

Knutselen met Boer Boris

Boer Boris_feestMorgen, zaterdag 16 november, is Sinterklaas dan eindelijk weer in het land... We zijn al een tijdje in Sinterklaas-sferen: Boer Boris - Een paard van Sinterklaas staat al 3 weken op nummer 1 in de Kinderboeken Top 10!

Knutsel nu je eigen Boer Boris-laarsje om bij de kachel of de verwarming te zetten.

Lees meer...

Toen het oorlog was, 1939-1945

Toen het oorlog was, 1939-1945Nu in de boekhandel: Toen het oorlog was, 1939-1945 van Patsboem! educatief, met illustraties van Irene Goede. Dit informatieve boek, met - naast de illustraties - ook veel historisch fotomateriaal, behandelt niet alleen het internationale verloop van de oorlog, maar beschrijft juist ook alle facetten van de situatie in Nederland. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips