Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Nationale Voorleesdagen 2017 bijna van start

logo voorleesdagenVan 25 januari t/m 4 februari 2017 zijn het weer De Nationale Voorleesdagen! In de Prentenboeken TopTien staan twee titels van Gottmer: Kleine blauwe truck van Alice Schertle & Jill McElmurry en Van wie is die hoed? van Joukje Akveld & Thé Tjong-Khing.

Lees meer...

De wereld van Eric Carle in 9 boekjes

De wereld van Eric Carle in 9 boekjesFan van Rupsje Nooitgenoeg? In deze luxe doos met magneetsluiting zitten negen thematische kartonboekjes over dieren. Een heel mooi cadeau!

Lees meer...

Uitgeverij Gottmer aanwezig op NOT

Uitgeverij Gottmer is aanwezig op de NOT, de vakbeurs voor professionals in het onderwijs. De vakbeurs wordt gehouden van 24-28 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Breng een bezoek aan onze stand en kom alles te weten over de nieuwste boeken!

Lees meer...

StoryZoo bij RTL Telekids én Gottmer


Maak kennis met de feelgoodanimatie StoryZoo waar kinderen van 2 tot 6 jaar op een speelse manier hun allereerste Engelse woordjes leren. De educatieve serie is op werkdagen te zien bij RTL Telekids.

Lees meer...

De Grijze Jager, 10 jaar in Nederland en België

In 2017 is het 10 jaar geleden dat het eerste boek van de Grijze Jager in het Nederlands verscheen. En dat vieren we natuurlijk met veel leuke acties en activiteiten. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips