Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Schrijver en illustrator Eric Carle overleden

Vandaag is bekendgemaakt dat schrijver en illustrator Eric Carle zondag op 91-jarige leeftijd is overleden. ⁠Hij maakte meer dan zeventig kinderboeken, maar is vooral bekend van Rupsje Nooitgenoeg. Dit iconische prentenboek staat nog altijd bij veel mensen in de kast.⁠

Lees meer...

Kom naar het Grijze Jager Kamp

Een zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en het ene avontuur na het andere beleeft. Deze kans mogen Grijze Jager fans niet aan zich voorbij laten gaan!

Lees meer...

Nieuw! Viruswereld: Over snot en superspreaders

viruswereld

Verschijnt binnenkort! Viruswereld: Over snot en superspeaders

Een piepklein virus kan de hele wereld in zijn greep houden. Maar wat zijn virussen nou eigenlijk precies? Waar komen ze vandaan, hoe werken ze en hoe kunnen we ze bestrijden? De antwoorden daarop zijn niet eenvoudig. Marc ter Horst geeft ze in Viruswereld: Over snot en superspreaders. 

Lees meer...

Tien jaar Tom Groot


Ongelooflijk! Tom Groot bestaat al 10 jaar. Echt waar! In die tien jaar zijn er al 17 delen verschenen in deze successerie. Tijdens dit feestelijke jubileum zullen we deze blogpagina steeds blijven vullen met leuke nieuwtjes en acties. 


Lees meer...

Nieuw - Groot Biegel sprookjesboek

groot biegel sprookjesboekHet Groot Biegel sprookjesboek is verschenen! Koop hem nu bij jouw lokale boekhandel. 

In deze verhalenbundel zijn 30 van Paul Biegels allermooiste verhalen verzameld. Het Groot Biegel sprookjesboek is met zijn heerlijke sprookjes en prachtige illustraties dan ook een waar genot om voor te lezen. Of om zelf te lezen natuurlijk!

Lees meer...
Nieuwsarchief