Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Nationale Voorleesdagen 2020

Nationale Voorleesdagen 2020Van 22 januari t/m 1 februari 2020 vinden De Nationale Voorleesdagen weer plaats! Met deze campagne, die landelijk start met Het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 22 januari, wil men het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen stimuleren. Van Gottmer zijn drie titels geselecteerd voor de Prentenboeken Top Tien!

Lees meer...

Onverwacht

OnverwachtVeronica Clarke heeft een perfect leven: ze is mooi, populair, slim. En zwanger. Onbedoeld. Na lang nadenken kiest ze voor een abortus. Maar de enige manier waarop ze legaal een abortus kan krijgen is een roadtrip maken naar New Mexico. Onverwacht van Jenni Hendriks & Ted Caplan verschijnt half februari 2020. Lees hier vast een fragment.

Lees meer...

Grijze Jager Dag 2020

De Grijze Jager Dag zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020 in Archeon. In dat weekend verschijnt ook het nieuwste boek van John Flanagan 'Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai'. Koop nu je toegangskaarten.

Lees meer...

Uit elkaar

Uit elkaar Uit elkaar: een prachtige bundel vol gedichten over liefde die overging van het veelbekroonde duo Bette Westera en Sylvia Weve. Soms hoopvol, soms schrijnend, maar altijd gevoelig en origineel: de gedichten in dit boek weten stuk voor stuk te troosten, te ontroeren en te verrassen.

Lees meer...

'Het raadsel' wint invloedrijke Chinese kinderboekenprijs

Eens per jaar worden tijdens een grootschalig literair festival in het Chinese Shenzhen de tien beste kinderboeken van het jaar gekozen. Afgelopen zaterdag werd bekendgemaakt dat Het raadsel van alles wat leeft van Jan Paul Schutten en Floor Rieder een van de gelukkige winnaars is van de ‘Top Tien Kinderboeken van het Jaar 2019’.


Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips