Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Spannende boeken voor maar 5 euro per stuk

Een mooie zomeractie met de vijf spannendste series van Gottmer Kinderboeken. Het eerste deel van De Grijze Jager, Broederband, De Nedergrim, Gladiator en Sleedoorn voor maar 5 euro per stuk. 

Lees meer...

Elvy's wereld in de bioscopen!

Elvy #1Groot nieuws: dit najaar draait ‘Elvy’s wereld’ in de bioscopen! Deze geweldig leuke film is gebaseerd op het boek Elvy’s eigen wereld - So boho van Jill Schirnhofer. Op 26 september a.s. is de première! 

Lees meer...

Aadje Piraatje centraal tijdens Piratenweken in Scheepvaartmuseum

Schip ahoy! Ben jij een stoere piraat? Kom dan tijdens de meivakantie (28 april t/m 13 mei 2018) naar de Piratenweken in Het Scheepvaartmuseum. Je kunt op de foto met Aadje Piraatje op het Open Pleyn en er zijn leuke knutselactiviteiten.

Lees meer...

Elvy #2 van Jill Schirnhofer is er!

So fancyElvy's eigen wereld - So fancy, deel #2 in de meidenreeks over Elvy van Jill Schirnfhofer, ligt nu in de boekhandel! Ga je mee met Elvy naar Londen?

Lees meer...

Boek Jan Paul Schutten gekozen voor Nederland Leest Junior

Foto Jan Paul SchuttenNederland Leest heeft in november 2018 Voeding als thema.  Sinds 2016 heeft Nederland Leest ook een Junior-editie. Vanwege het thema is dit jaar gekozen voor het jeugdboek Graaf Sandwich en andere etenswaardigheden van Jan Paul Schutten.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips