Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Gottmer Kinderboeken 9 keer in de prijzen

Sticker Griffels & PenselenEen prijzenregen voor Gottmer Kinderboeken! Vandaag maakte de CPNB bekend welke titels er dit jaar door de griffel- en penseeljury zijn bekroond. Gottmer Kinderboeken viel maar liefst negen keer in de prijzen! Kijk hier voor het overzicht.

 

Lees meer...

Twee boeken van Gottmer genomineerd voor titel Beste Boek voor Jongeren 2019

Logo Beste Boek voor JongerenMaar liefst twee boeken van Gottmer maken kans op de titel het Beste Boek voor Jongeren 2019! Gefeliciteerd Liz Flanagan en vertaalster Aleid van Eekelen-Benders voor de nominatie van De dag van Eden én Tom Pollock en vertaalster Esther Ottens voor de nominatie van Wit Konijn / Rode Wolf.

Lees meer...

Sardes Leespluim juni 2019 voor Vos is een boef

Vos is een boef_voorplatDe Sardes-Leespluim van de maand juni gaat naar het boek Vos is een boef van Daan Remmerts de Vries. UIt het juryrapport: 'Sfeervolle, lichte en vaak grappige tekeningen in een aquarelomlijsting maken het verhaal ondanks de zware beschuldigingen luchtig.'

Lees meer...

Expositie Sylvia Weve

expositie Sylvia WeveVan zondag 26 mei t/m zondag 23 juni 2019 is werk van Sylvia Weve te bewonderen in Galerie Weesperzijde te Amsterdam.

Lees meer...

De Valentines: langverwachte nieuwe meidenserie van Holly Smale

De ValentinesDe Valentines is de langverwachte nieuwe meidenserie van bestseller-auteur Holly 'Geek girl' Smale. Deel #1, Licht, camera, liefde, is vanaf eind mei in de boekhandel verkrijgbaar. Lees hier vast een fragment.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips