Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Boer Boris heeft het heet!

Boer Boris heeft het heetAl meer dan 10.000 exemplaren verkocht! In Boer Boris heeft het heet!, het 13e deel in de serie, zijn Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman (weer) in grootse vorm. Iedereen heeft het heet op de boerderij van Boer Boris. Er moet gauw iets gebeuren, want anders smelten de schapen!

Lees meer...

Prentenboeken Yvonne Jagtenberg naar Gottmer

Vanaf 1 juli 2020 zullen de prentenboeken (leeftijd tot 6 jaar) van Yvonne Jagtenberg bij Uitgeverij Gottmer worden uitgegeven. Een nieuw absurdistisch prentenboek van Yvonne Jagtenberg zal in de loop van 2021 bij Gottmer verschijnen. 

Lees meer...

Vijf vragen aan Anke Kranendonk

Anke KranendonkNaar aanleiding van het verschijnen van Kees naar de koeien stelden we vijf vragen aan Anke Kranendonk.

Lees meer...

Kees naar de koeien

Kees naar de koeienHet nieuwe boek voor kinderen vanaf 8 jaar van Anke Kranendonk is er! Kees naar de koeien is een onweerstaanbaar plattelandsavontuur met heerlijk zomerse illustraties van Annemarie van Haeringen. Lees hier vast een fragment.

Lees meer...

Het verlangen van de prins

Een razendspannend kinderboek vol mysteries over Lode, een geheimzinnig schip en een vloek… Nu te koop in de (online) boekhandel! Het nieuwste boek van meesterverteller Marco Kunst, met de sfeervolle illustraties van Marieke Nelissen.  Vanaf 9 jaar.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips