Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Humberto Tan schrijft kinderboek 'Pirouette in Paramaribo'

Zojuist maakt De Nieuwe Kerk Amsterdam bekend dat journalist en presentator Humberto Tan een bijzonder kinderboek heeft geschreven bij uitgeverij Gottmer. Humberto Tan schreef dit inspirerende verhaal ter gelegenheid van De Grote Suriname-tentoonstelling, die vanaf 5 oktober 2019 in De Nieuwe Kerk Amsterdam te bewonderen is. 

Lees meer...

Van T. rex tot tandjesgras

Van T. rex tot tandjesgrasNaturalis en Gottmer Kinderboeken publiceren Van T. rex tot tandjesgras, een familieboek door Jan Paul Schutten over de schatten van Naturalis en de natuur, met illustraties van Wendy Panders. Vanaf 27 augustus a.s. verkrijgbaar in de boekhandel.

Lees meer...

Elvy's eigen wereld #3 - So bella komt eraan!

Elvy #3Licht, camera, actie! Na hun vlogavontuur in Londen wordt Elvy's BFF Kate gecast voor een film. En niet zomaar een, want de opnames zijn in Italië... Vanaf 29 augustus ligt het derde deel van de boekenserie van Jill Schirnhofer 'Elvy's eigen wereld in de winkel: Elvy's eigen wereld - So bella. De bioscoopfilm over Elvy was in 2018 een grote hit en is nu ook op Netflix te zien!

Lees meer...

Familliefilm Kapsalon Romy in najaar in bioscoop

Kapsalon Romy filmeditieDe verfilming van Kapsalon Romy van Tamara Bos gaat in het najaar van 2019 in première in de bioscoop. Internationaal sleepte de film al vele prijzen in de wacht, waaronder die van Beste Verfilming van een Jeugdboek tijdens de Frankfurter Buchmesse 2018. In september verschijnt er een filmeditie van het boek.

Lees meer...

Timo en de oppasninja wensen jullie een hele fijne vakantie!

oppasninjaTimo en de oppasninja  is een superleuke serie boeken van Lisa Boersen & Edwin Rhemrev (ill.) over de leukste en grappigste oppas ter wereld. Er zijn inmiddels drie delen verschenen. In deel drie gaan Timo en de oppasninja nog even op vakantie. Super-zomervakantieboeken - om zelf te lezen óf voor te lezen!

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips