Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Sunna Borghuis wint Hotze de Roosprijs 2018

Sunna Borghuis heeft de Hotze de Roosprijs gewonnen met haar boek Dikke Vik en Vieze Lies worden vrienden. De winnaar werd op zondag 24 juni bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse kinderboekenmarkt op de Zaanse Schans.

Lees meer...

Samen de boot in

Gooi de trossen los en ga mee op ontdekkingsreis!

Vind je het leuk om met je (groot)ouders mee te gaan varen, maar verveel je best snel aan boord? Nu hoeft dat niet meer. Maak kennis met Moos Matroos en ontdek samen met haar wat er allemaal te beleven en te zien valt aan boord van een boot en op het water.

Lees meer...

Spannende boeken voor maar 5 euro per stuk

Een mooie zomeractie met de vijf spannendste series van Gottmer Kinderboeken. Het eerste deel van De Grijze Jager, Broederband, De Nedergrim, Gladiator en Sleedoorn voor maar 5 euro per stuk. 

Lees meer...

Elvy's wereld in de bioscopen!

Elvy #1Groot nieuws: dit najaar draait ‘Elvy’s wereld’ in de bioscopen! Deze geweldig leuke film is gebaseerd op het boek Elvy’s eigen wereld - So boho van Jill Schirnhofer. Op 26 september a.s. is de première! 

Lees meer...

Aadje Piraatje centraal tijdens Piratenweken in Scheepvaartmuseum

Schip ahoy! Ben jij een stoere piraat? Kom dan tijdens de meivakantie (28 april t/m 13 mei 2018) naar de Piratenweken in Het Scheepvaartmuseum. Je kunt op de foto met Aadje Piraatje op het Open Pleyn en er zijn leuke knutselactiviteiten.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips