Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Mijn mooiste herinnering eindigt hier

MijnmooisteherinneringeindigthierDe 16-jarige Mel Hannigan lijdt aan een bipolaire stoornis. Net als haar broer Nolan, die een paar jaar geleden overleed. Mel is de enige die het ware verhaal van zijn dood kent. Mijn mooiste herinnering eindigt hier is een indrukwekkend nieuw boek van Eric Lindstrom, de schrijver van Wat jij niet ziet. Lees hier vast het eerste hoofdstuk.

Lees meer...

Ridder Florian en de grote griezels

Ken jij Ridder Florian de Bange al? Ridder Florian is niet zo'n durfal. Zijn volledige naam luidt niet voor niets Ridder Florian de Bange. Maar zelfs de dapperste ridder zou wit wegtrekken bij het zien van de griezels waar die arme Florian mee geconfronteerd wordt.Toch staat Florian zijn mannetje!

Lees meer...

Boet de beer: een prentenboek met 'augmented reality'

Eind september verschijnt een prentenboek met augmented reality bij Uitgeverij Gottmer. Boet de beer is een prachtig prentenboek met een gratis app voor tablet en smartphone.

Lees meer...

Daar komt De cycloop

De cycloopEind september verschijnt De cycloop, een nieuw prentenboek van Daan Remmerts de Vries met illustraties van Floor Rieder. De culturele instelling WG Kunst in Amsterdam is van 16 september t/m 5 november 2017 ingericht met origineel werk van Floor Rieder.

Lees meer...

Wereldwijde primeur voor De Grijze Jager

Vanaf 1 oktober is het boek De Grijze Jager - De jacht op het schaduwdier verkrijgbaar in iedere boekhandel! Een wereldwijde primeur, want John Flanagan heeft dit verhaal speciaal voor zijn Nederlandse en Vlaamse lezers geschreven.

Lees meer...
Nieuwsarchief