Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

'Darius de Grote is niet oké' genomineerd voor titel Beste Boek voor Jongeren 2020

Darius de Grote is niet oké maakt kans op de titel het Beste Boek voor Jongeren 2020! Gefeliciteerd Adib Khorram en vertaler Tjalling Bos met deze nominatie! 

Lees meer...

Boer Boris heeft het heet!

Boer Boris heeft het heetDe nieuwe Boer Boris komt eraan! Op woensdag 3 juni verschijnt: Boer Boris heeft het heet! Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman zijn (weer) in grootse vorm in dit 13e deel van de Boer Boris-serie. Iedereen heeft het heet op de boerderij van Boer Boris. Er moet gauw iets gebeuren, want anders smelten de schapen!

Lees meer...

'Toen het oorlog was' genomineerd voor Kinderjury 2020

Toen het oorlog was, 1939-1945 is een van de drie genomineerde titels van de Kinderjury in de categorie 10 t/m 12 jaar! Tijdens de Stemweek van de Kinderjury hebben duizenden kinderen tussen de 6 en 12 jaar gestemd op hun favoriete boeken. Gefeliciteerd Annemiek de Groot, Liesbeth Rosendaal, Roos Jans en Juul Lelieveld van Patsboem! educatief en Irene Goede (ill.)! 

Lees meer...

'Kapsalon Romy' van Tamara Bos wint prijs in Zwitserland

Kapsalon RomyDe Duitse vertaling van Kapsalon RomyRomys Salon, van Tamara Bos heeft in Zwitserland de Prix Chronos 2020 gewonnen. Deze prijs wordt toegekend aan het mooiste boek over het contact tussen jong en oud.

Lees meer...

Teckel Tom-kleurplaatactie

Kleurplaatactie: win een Teckel Tom-boekenpakket!

Wij vroegen Teckel Tom of hij de jury wilde zijn voor onze kleurplaatactie. Nou en of! Download hier de 'Pak die bal, Teckel Tom!'-kleurplaat. Kleur hem zo mooi mogelijk in en stuur hem op naar Uitgeverij Gottmer, t.a.v. Teckel Tom, Postbus 317, 2000 AH Haarlem (vergeet niet je emailadres te vermelden!).

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips