Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Podkin Eenoor

Podkin Eenoor voorplat defIeder konijn weet wie Podkin Eenoor is. Weet jij het al?

Zojuist verscheen het verrassende fantasy-verhaal Podkin Eenoor van Kieran Larwood, over het dappere konijntje Podkin. In Engeland werd dit boek uitgeroepen tot 'Best Story' van het afgelopen jaar. Laat je meevoeren door dit verhaal over een onwaarschijnlijke held. Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken.

Lees meer...

Geert-Jan Roebers: schrijver van de maand op Leesplein

Bioloog en auteur Geert-Jan Roebers is deze maand Schrijver van de maand op Leesplein! Lees nu (bijna) alles over Geert-Jan, maar natuurlijk ook over zijn prachtige boek Zij de cobra? Wij de adder!.

Lees meer...

Aap Beer Zebra genomineerd voor Woutertje Pieterse Prijs 2017

Aap Beer ZebraAap Beer Zebra van Bette Westera en Henriette Boerendans is een van de zes genomineerde boeken voor de Woutertje Pieterse Prijs 2017 - de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige jeugd- of kinderboek. 

Lees meer...

Kom naar het Grijze Jager Kamp

Een zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en het ene avontuur na het andere beleeft. Deze kans mogen Grijze Jager fans niet aan zich voorbij laten gaan!

Lees meer...

Twee kerntitels Kinderboekenweek 2017

De Sprookjesverteller - Sprookjes van Andersen van Thé Tjong-Khing én, het nog te verschijnen, Ben niet bang voor de wilde dieren van Geert-Jan Roebers en Wendy Panders (ill) zijn verkozen tot kerntitels van de Kinderboekenweek 2017.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips