Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Drie kerntitels Kinderboekenweek 2018

Blitz! van Rian Visser & Lars Deltrap (ill), Dikke Vik en vieze Lies worden vrienden van Sunna Borghuis & Eva van Aalst (ill) én, het nog te verschijnen, De grondel & de garnaal van Geert-Jan Roebers en Margot Westermann (ill) zijn verkozen tot kerntitels van de Kinderboekenweek 2018. Het thema van de komende Kinderboekenweek is 'vriendschap'. 

Lees meer...

Kom jij ook naar de Grijze Jager Dag 2018?

Maak kennis met de spannendste verhalen. Op zaterdag 19 mei zal Archeon, voor het achtste jaar achtereen, weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager van John Flanagan en andere spannende verhalen.

Lees meer...

Kom naar het Grijze Jager Kamp

Een zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en het ene avontuur na het andere beleeft. Deze kans mogen Grijze Jager fans niet aan zich voorbij laten gaan!

Lees meer...

Tentoonstelling Charlotte Dematons

Alleen op de wereldIn het Kinderboekenmuseum in Den Haag is vanaf 18 januari 2018 een prachtige tentoonstelling van werk van de veelbekroonde Charlotte Dematons te zien. Bij Gottmer verscheen de door haar geïllustreerde uitgave van Alleen op de wereld en in maart a.s. het prentenboekje Van wie is die sok?

Lees meer...

Doorgelicht - röntgenkunst van Arie van 't Riet

Binnenstebinnen omslagVan 21 januari t/m 8 april 2018 is in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de expositie DOORGELICHT - röntgenkunst van Arie van 't Riet te bezoeken. In oktober 2017 verscheen het boek Binnenstebinnen, met tekst van Jan Paul Schutten en röntgenfoto's van Arie van 't Riet.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips