Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Ssst! De tijger slaapt! is Prentenboek van het Jaar 2018

Ssst! De tijger slaaptSsst! De tijger slaapt! van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 24 januari 2018 landelijk worden gestart met het Nationaal Voorleesontbijt. 

Lees meer...

Dat wordt smullen wint KIDDO-Leespluim december 2017

Dat wordt smullenDe KIDDO-Leespluim van december 2017 gaat naar het boek Dat wordt smullen van Tjibbe Veldkamp & Gustav Dejert (ill.). Een humoristisch verhaal voor kleuters én volwassenen!

Lees meer...

Nominaties BoekStart Babyboekje 2018 bekend

Een piepklein verhaaltje - Dierentuin en Beestje, waar ben je? staan op de shortlist Boekstart Babyboekje 2018! Vanaf 24 januari 2018 kunnen ouders en pedagogisch medewerkers stemmen op hun favoriet uit de shortlist. Tijdens de Negenmaandenbeurs in februari 2018 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Lees meer...

Arabische sprookjes

Arabische sprookjes is een onmisbaar verhalenboek voor kinderen én volwassenen, met sprookjes verzameld en verteld door Rodaan Al Galidi en versierd met de prachtigste knipkunst van Geertje Aalders. 

Lees meer...

De nieuwe John Green: Schildpadden tot in het oneindige

Schildpadden tot in het oneindigeDe nieuwe roman van John Green, Schildpadden tot in het oneindige, ligt nu in de boekhandel! Het begin allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats...

Lees meer...
Nieuwsarchief