Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek

koninklijk bezoekNog een paar dagen wachten en dan ligt het tweede deel van 'de oppasninja' in de boekwinkel: Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek van Lisa Boersen en Edwin Rhemrev (ill.). Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er ineens bezoek op de stoep...

Lees meer...

'Dikkie Dik Poezenplasjes' - met gratis beloningsstickers!

Voor peuters is zindelijk worden best een grote stap. Het is dan fijn als je vriendje Dikkie Dik je daar een beetje bij helpt. Bij het boek Dikkie Dik - Poezenplasjes krijg je daarom 16 beloningsstickers. Op het potje geplast? Sticker plakken!

Lees meer...

Ssst! De tijger slaapt verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018

Ssst! De tijger slaaptSsst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 24 januari 2018 landelijk worden gestart met het Nationaal Voorleesontbijt. 

Lees meer...

De dikke Boer Boris

Beeldmerk 5 jaar Boer BorisHOERA! We vieren 5 jaar Boer Boris! Als verjaardagcadeau is er een verzamelbundel samengesteld van drie prentenboeken (Boer Boris gaat naar de marktBoer Boris en de maaier en Boer Boris wil geen feest!): De dikke Boer Boris. Op de bijgeleverde dvd, zijn de verhalen volledig geanimeerd. Bekijk hier de trailer.

Lees meer...

Het eerste meidenboek van Jill Schirnhofer!

elvy's eigen wereldHét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy’s eigen wereld – So boho is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader. Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips