Gottmer Kinderboeken

Kinderboeken voor iedereen

Ben niet bang voor de wilde dieren!

Ben niet bang voor de wilde dierenVeel mensen zijn bang voor 'wilde' dieren: spinnen, haaien, slangen en andere griezels. Soms is dat terecht, maar meestal niet. Ben niet bang voor de wilde dieren van Geert-Jan Roebers & Wendy Panders (ill.) vertelt je van welke griezeldieren je niets te vrezen hebt en voor welke je bang moet zijn. Bekijk hier de eerste pagina's uit het boek. 

Lees meer...

Gottmer nieuwe uitgever boeken John Green

John GreenUitgeverij Gottmer is de nieuwe Nederlandse uitgever van de Amerikaanse bestsellerauteur John Green. Zijn nieuwe boek Turtles All the Way Down verschijnt in oktober 2017, Aleid van Eekelen-Benders is de vertaler van het boek. Daarnaast worden ook Greens vijf eerdere boeken bij uitgeverij Gottmer ondergebracht. John Green brak definitief door met de wereldwijde sensatie Een weeffout in onze sterren.

Lees meer...

Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek

koninklijk bezoekHet is zover! Het tweede deel van 'de oppasninja' ligt in de boekwinkel: Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek van Lisa Boersen en Edwin Rhemrev (ill.). Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er ineens bezoek op de stoep...

Lees meer...

'Dikkie Dik Poezenplasjes' - met gratis beloningsstickers!

Voor peuters is zindelijk worden best een grote stap. Het is dan fijn als je vriendje Dikkie Dik je daar een beetje bij helpt. Bij het boek Dikkie Dik - Poezenplasjes krijg je daarom 16 beloningsstickers. Op het potje geplast? Sticker plakken!

Lees meer...

Ssst! De tijger slaapt verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018

Ssst! De tijger slaaptSsst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 24 januari 2018 landelijk worden gestart met het Nationaal Voorleesontbijt. 

Lees meer...
Nieuwsarchief