Roodkapje_rond

De app Roodkapje, een sprookje in 3-D is genomineerd voor de Media Ukkie Award 2015, de onderscheiding voor de beste app voor peuters en kleuters, én voor de Kameleon, de prijs voor het beste digitale, interactieve kinderboek voor kinderen van 0-12 jaar. Daarom is de app nu tijdelijk te downloaden voor maar € 1,99!

Ook de app Nippertje is genomineerd voor de Kameleon.

Maak je eigen verhaal

De app Roodkapje, een sprookje in 3-D laat kinderen op een compleet nieuwe manier genieten van het klassieke sprookje. Je kan zelf het verloop van het verhaal bepalen, door onderweg te kiezen voor verschillende paden. Help Roodkapje voorwerpen te verzamelen tijdens haar reis door het bos. Hiermee kan ze telkens op een andere manier de grote boze wolf verslaan en oma redden! Het verhaal kent acht verschillende routes door het bos en zit boordevol verschillende spelletjes en activiteiten, met innovatieve vormen van interactie.

De app is prachtig uitgevoerd met mooie beelden en muziek, waardoor kinderen (en stiekem ook de papa’s en de mama’s) er niet op uitgekeken raken. Tot slot maken de humor en de gemakkelijke bediening de app helemaal compleet!

Roodkapje vrijstaand


Download Roodkapje in de App Store

Download Nippertje in de App Store

 

Lees meer: