Beestje, waar ben je? is verkozen tot Boekstart Babyboekje 2018! Vanaf 24 januari 2018 konden ouders en pedagogisch medewerkers stemmen op hun favoriet uit de shortlist. De prijs wordt op de Negenmaandenbeurs uitgereikt.


De jury koos de shortlist uit alle babyboekjes die zijn verschenen in de afgelopen twee jaar en was verrast over de diversiteit van het aanbod. De jury bestaat uit Tischa Neve (kinderpsycholoog), Hilde Tholen (hoofdredacteur Ouders van Nu), Inge Roos (eigenaresse kinderboekwinkel In de Wolken), Bert Golstein (leesconsulent Bibliotheek Helmond- Peel) en Derske van der Beek (voorleescoördinator bij kinderopvang Kindergarden).

 

Met de verkiezing van Het BoekStart Babyboekje, de boekenprijs voor de allerjongste categorie (0-1,5 jaar), wil BoekStart uitgevers stimuleren meer goede babyboekjes op de markt te brengen. Ook wil de prijs ouders en medewerkers van de kinderopvang een leidraad bieden bij het kiezen van goede babyboekjes. Kijk voor meer informatie over Boekstart op www.boekstart.nl

Ingela P Arrhenius, Beestje, waar ben je?, ISBN 9789025766320, € 9,99 | Meer informatie