Broederband 6 – De spookgezichten ligt in de winkel

Flanagan-fans opgelet! Eindelijk is het zover: Broederband 6 ligt in de winkels! De Spookgezichten is het razend spannende zesde deel in de serie Broederband van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. In dit deel spoelen de Reigers aan op een onbekend eiland, waar ze een gevaarlijk nieuw avontuur te wachten staat.


Een onbewoond eiland?

In dit zesde boek van de spannende Broederband-serie spoelen de Reigers na een zware storm aan op een onbekend eiland. Het lijkt onbewoond, maar algauw wordt de onheilspellende rust verbroken door twee kinderen die achternagezeten worden door een bloeddorstige beer. De Broederband komt in actie en redt de kinderen uit de klauwen van de beer, wat hun de dankbaarheid en vriendschap van de bewoners oplevert.


De spookgezichten

Maar aan die vredige situatie komt snel een einde als ze worden aangevallen door de Spookgezichten, een meedogenloze, barbaarse stam met kaalgeschoren hoofden en witgeschilderde gezichten. Zal het de Reigers lukken om samen met hun nieuwe vrienden de invasie het hoofd te bieden?


Leesfragment

Lees hier nu alvast de eerste hoofdstukken van Broederband 6 – De spookgezichten!


De spookgezichten is verkrijgbaar als paperback, hardback en e-book.