Abelard & LilyNu in de boekhandel: De liefdesbrieven van Abelard en Lily van Laura Creedle. Ondanks hun grote verschillen – hij heeft Asperger, zij ADHD – vallen Abelard en Lily voor elkaar. Hard. Is hun liefde sterk genoeg om de verschillen tussen hun persoonlijkheden te overbruggen? Een humoristisch en romantisch coming-of-age-verhaal.

 

Klaslokaal

Lily Michaels Ryan houdt zich zelden aan de regels en breekt voortdurend dingen. Het wordt er niet beter op wanneer ze met haar ADHD-medicatie stopt. Als zij en Abelard Mitchell per ongeluk een klaslokaal beschadigen, moeten ze allebei nablijven. Dat vindt Lily geen straf; Abelard is slim, knap en loopt dertig seconden achter op de rest van de wereld. Perfect, want zij loopt juist dertig seconden voor.

 

De brieven van Abélard en Heloïse

Even is Lily bang dat de dromerige Abelard haar niet ziet staan, maar wanneer hij online een zin uit de middeleeuwse liefdesgeschiedenis De brieven van Abélard en Heloïse citeert, wéét ze dat dat voor haar bedoeld is. Ze vallen voor elkaar. Hard. Maar hun relatie is niet zonder moeilijkheden - Abelards dromerigheid blijkt een vorm van autisme te zijn. Is hun liefde sterk genoeg om de verschillen tussen hun persoonlijkheden te overbruggen?

 

Lees hier de eerste twee hoofdstukken:

 

 Laura Creedle, De liefdesbrieven van Abelard en Lily, ISBN 9789025769635, paperback, € 19,99 | Meer informatie en bestellen