Storm #3De paardentrilogie over Storm van Lauren St John is nu compleet! Zojuist verscheen het derde deel, De vuurproef, in deze serie vol competitie, obstakels en romantiek.

 

De vuurproef

Casey Blue redt een verwaarloosd paard van het slachthuis. Daarna neemt haar leven in alle opzichten een andere wending! In dit derde deel over Storm doet Kyle zijn intrede. Kyle is niet alleen de meest gewilde trainer van het land, maar ook de knapste. Dat gaat natuurlijk voor problemen zorgen… Maar wie is Kyle eigenlijk, en waarom is er zo weinig bekend over zijn verleden? Op het belangrijkste evenement van het jaar wordt duidelijk dat niet alleen de overwinning, maar zelfs Caseys leven op het spel staat.


Lauren St JohnLauren St John

Lauren St John is geboren in Gatooma, Rhodesia (nu Kadoma, Zimbabwe) in december 1966. Na haar studie Journalistiek in Afrika, verhuisde zij naar Londen. Daar was zij gedurende vele jaren sportjournalist voor The Sunday Times.

 

Fragment

Lees hier het eerste hoofdstuk uit Storm #3 - De vuurproef:


 

* ‘Een echte aanrader, niet alleen voor paardenmeisjes onder ons. Het is een sterk verhaal met een ‘verfrissend’ eind. Prachtig opgemaakt. Een boek (en een serie) waar ik absoluut van heb genoten.’ - www.thebookdiaries.nl


Gerelateerde berichten

* Over Storm #1 - Het paard van een dollar

 

Lauren St John, Storm #3 - De vuurproef, ISBN 9789025760649, € 15,95 | meer informatie en bestellen

Kijk hier voor alle delen in deze reeks