digi #2 voorplatdigi is het online magazine over digitale prentenboeken. Het tweede nummer is nu verschenen. digi biedt ouders achtergrond en een overzicht van de leukste digitale uitingen voor hun kinderen. Of het nu gaat om apps, verrijkte e-books, luisterverhaaltjes of animaties, in alle gevallen staat het prentenboek voor peuters en kleuters in digi centraal.

 

Tips en vragen

 Na de lancering van digi #1 ontvingen we veel tips en vragen. In digi #2 geven we daarom op pagina 4 & 5 antwoord op veelgestelde vragen over apps en e-books. We hebben bovendien de artikelen nóg leesbaarder gemaakt en een printversie van het magazine downloadable gemaakt (met QR-codes naar de verschillende filmpjes).

 

digi #2: de inhoud

In dit nummer besteden we natuurlijk uitgebreid aandacht aan het Prentenboek van het Jaar 2015: Boer Boris gaat naar zee. Er zijn zelfs gesigneerd exemplaren van de editie mét dvd te winnen! Ook wordt er een kijkje achter de schermen bij het maken van de Gottmer-leest-voor-videoserie geboden. Bekijk de voorleesfilmpjes van o.a. Ronald Giphart, Dieuwertje Blok en Mylou Frencken!

Het aanbod leuke prentenboekenapps is enorm. digi helpt bij het kiezen van een app die het geld echt waard is!

 

 

 

Lees hier digi #2:

 

 

Lees ook: