digidigi is het nieuwe online magazine over digitale prentenboeken. Het biedt ouders achtergrond en een overzicht van de leukste digitale uitingen voor hun kinderen. Of het nu gaat om apps, verrijkte e-books, luisterverhaaltjes of animaties, in alle gevallen staat het prentenboek voor peuters en kleuters in digi centraal.


Samen genieten

Samen met je kinderen genieten van mooie verhalen is een tijdloos gegeven. Het is niet alleen een heel leuke bezigheid, je kleine zoon of dochter steekt er onbewust ook nog veel van op. Boeken zijn daarvoor een ideaal middel, maar er zijn tegenwoordig ook talloze digitale uitingen die minstens net zo leuk en leerzaam zijn. Daar kun je samen met je kind van genieten. En digitale uitgaven bieden veel extra (interactieve) mogelijkheden.

 

Inhoud centraal

In het nieuwe online magazine digi staat het digitale prentenboek in al zijn verschijningsvormen vol in de schijnwerpers. digi deelt kennis en geeft een kijkje achter de schermen. Omdat het vanwege het grote aanbod voor ouders soms lastig is om door de bomen het bos te zien, licht digi een aantal bijzondere digitale prentenboeken uit. Soms zijn dat apps, dan weer e-books. Soms animaties, dan weer voorleesfilmpjes. Maar altijd staat de inhoud centraal; het mooie verhaal en de prachtige prenten, waar ouders samen met hun kroost heerlijk van kunnen genieten!

 

Lees hier het online magazine