Valentijnsdag komt eraan! Maak je eigen Valentijnsverrassing met de Dikke Vik en vieze Lies kleurplaat

 

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat het derde deel in de succesvolle serie van Sunna Borghuis en Eva van Aalst alweer in de winkel ligt: Dikke Vik en vieze Lies lachen om liefde. Deel 1 in de serie - Dikke Vik en vieze Lies worden vrienden was Kerntitel in de Kinderboekenweek 2018 én werd bekroond met de Hotze de Roosprijs! 

 

In het eerste deel lazen we hoe Lies en Vik elkaar leren kennen. Het was geen liefde op het eerste gezicht. Als Vik wordt voorgesteld in de klas, vindt Lies hem er maar stom uitzien. Toch worden ze vlug vrienden. In deel 2 wordt al snel duidelijk hoe belangrijk deze vriendschap inmiddels is geworden. Vik is haar 'hartsvriendin', ze begrijpen elkaar. Ze kijken films, hangen op de bank en kletsen samen.

Nu is het Valentijnsdag, maar Vik en Lies hebben niet zoveel met liefde. Totdat Vik samen met Merel - het mooiste meisje van de klas - de vissen gaat voeren, daar is Lies toch niet zo blij mee. Merel heeft ook een geheime aanbidder, ze heeft namelijk cadeautjes gekregen, waaronder een pakje kauwgom. Zou deze van Vik geweest zijn? Is hij de geheime aanbidder van Merel?

 

Wil je weten hoe het afloopt? Is Vik echt de geheime aanbidder van Merel? Lees hieronder de eerste twee hoofdstukken van Dikke Vik en vieze Lies lachen om liefde. En download hier de dikke Vik en vieze Lies kleurplaat om jouw geheime aanbidder mee te verrassen! 

 

 

 

Lees ook:

 

Sunna Borghuis & Eva van Aalst (ill.), Dikke Vik en vieze Lies lachen om liefde, ISBN 9789025770457, €14,99, leeftijd: 8+ | meer informatie en bestellen