Kom naar de Dikkie Dik Dagen 2015 op zaterdag 24 én zondag 25 oktober. Dit is tevens het premièreweekend van de nieuwe Dirk Scheele-voorstelling, Lekker weertje Dikkie Dik. Alle Dikkie Dik-fans zetten Schouwburg Amstelveen op zijn kop!

Bestel nu je toegangskaarten voor de nieuwe voorstelling van Dirk Scheele bij Schouwburg Amstelveen, en geniet meteen van de Dikkie Dik Dagen 2015.


Voor én na de theatervoorstelling zijn er allerlei activiteiten in de foyer van de schouwburg. Zo zal Jet Boeke, bedenker van Dikkie Dik, tijdens dit weekend voorlezen, waarbij ze het verhaal live illustreert. Aansluitend signeert Jet Boeke in het theatercafé. 

Daarnaast kunnen kinderen op de foto met Dikkie Dik, terwijl in de benedenfoyer naar hartenlust kan worden geknutseld en gekleurd. In de bovenfoyer kunnen de jonge bezoekers worden geschminkt en daar kunnen de kleintjes ook met de voetjes van de (dans)vloer. Tenslotte is er een poezenspeeltuin te vinden. Uiteraard ontbreekt hoofdrolspeler Dirk Scheele niet in de foyer. Na iedere voorstelling neemt hij tijd om handtekeningen uit te delen en met kinderen op de foto te gaan.

Op zaterdag 24 oktober zal de voorstelling om 15.00 uur worden gespeeld, de foyer zal vanaf 14.00 uur geopend zijn. 

Op zondag 25 oktober zullen de voorstelling om 11.00 uur en 15.00 uur worden gespeeld, de foyer zal vanaf 10.00 uur geopend zijn.

Bestel via onderstaande links je toegangskaarten: