geek girl_1 125Hou je van boeken waarom je hardop lachen kunt? Waarmee je lekker op de bank kunt wegkruipen, onder een dekentje als het koud is? Of waar je juist heerlijk lui voor je tentje helemaal in kunt verdwijnen? Dan is de serie 'Geek Girl' van Holly Smale voor jou geschreven! Deel #1 is nu te koop voor maar  € 5,-.

 

Geek Girl #1: de inhoud

'Mijn naam is Harriet Manners en ik ben een 'geek'. Ik weet dat omdat ik het net heb opgezocht in het woordenboek. Ik heb een vinkje gezet naast de symptomen die ik herken, en ze blijken allemaal op mij van toepassing! Eerlijk gezegd komt het niet als een enorme verrassing.'

Harriet Manners weet best veel; zo weet ze dat een mens gemiddeld 15 keer per dag lacht, hommels niet kunnen lopen, en dolfijnen met één oog open slapen. Ze is geen nerd, maar een charmante allesweter - een geek, zeg maar. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model en besluit dat dit dé kans is om van haar geeky imago af te komen. Terwijl ze in hilarische situaties belandt, komt ze erachter dat er niet bepaald een klik is met de modewereld. Maar kan ze nog teruggaan naar de oude Harriet die ze ooit was?

Lees hier de eerste hoofdstukken van dit boek


Holly Smale, Geek Girl #1 Knap anders! | ISBN 9789025752897 | in de maanden juni t/m augustus  € 5,- | meer informatie en bestellen

Ook verkrijgbaar als e-book (€ 4,99)

 

Lees meer:

 

Kijk hier voor alle in deze serie verschenen delen.

 

 

geek girl 4_125Gouden bergen

Zojuist verscheen Geek Girl #4 Gouden bergenHarriet Manners - fotomodel tegen wil en dank en zelfverklaarde nerd - heeft goede hoop voor het nieuwe schooljaar: in dit eindexamenjaar gaat alles anders worden, beter, spannender. Maar vooralsnog lijkt er zich weinig spannends in Harriets leven voor te doen. Haar vriendin Nat is nu ze studeert alleen nog maar bezig met jongens en vriend Toby heeft alleen maar aandacht voor zijn 'Supergeheime Project'. Gelukkig dient zich een bijzondere modellenklus aan: in de gouden zandduinen van Marokko.

Holly Smale, Geek Girl #4 Gouden bergen | ISBN 9789025760014 | meer informatie en bestellen