Dit jaar staan Gonnie en haar vriendjes centraal op de Negenmaandenbeurs. Naast 

dat zij op de beurstas staan, zijn er meer leuke acties.

Beurstas

De lieve, vrolijke gele gansjes Gonnie en Gijsje prijken dit jaar op de unieke en speciaal voor de Negenmaandenbeurs ontworpen beurstas. De beurstas is verkrijgbaar op de speciale stand op de beurs voor € 3,50. OP=OP! 

Optredens Ageeth de Haan
Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 februari zal Ageeth de Haan om 14.30 uur een mini-concert geven. Ageeth zingt dan de liedjes van Gonnie en vriendjes.

De liedjes van Gonnie & vriendjes
Op de beurs is bij de stand van Gottmer Kinderboeken het speciale cd-boekje De liedjes van Gonnie en vriendjes verkrijgbaar. Zo kun je thuis nog even lekker nagenieten, en natuurlijk meezingen! Standnummer Gottmer Kinderboeken 09.315. 

Gratis app
Tijdens de Negenmaandenbeurs (van 24 t/m 28 februari) is de app Zoekspel Gonnie en vriendjes gratis verkrijgbaar in de iTunes store. Normale prijs van de app is € 3,99

Nieuwe vriendjes
Gonnie krijgt er binnenkort twee nieuwe vriendjes bij! Naast Gijsje, Ollie, Eddie, Bo, Teun, Jasper en Jip zullen de nieuwe gansjes weer een hoop gezelligheid in het hok brengen. Weet jij een goede naam voor de nieuwe vriendjes van Gonnie? Doe nu mee aan de actie en wie weet prijkt deze naam op het volgende boekje van Gonnie en vriendjes!

Bekijk de lijst met alle beschikbare boekjes van Gonnie en haar vriendjes.