Een pop-up store met Gonnie & vriendjes in de hoofdrol. Dat is wat een aantal boekhandels de komende periode op het programma hebben staan.


De Drvkkerij in Middelburg, Van Piere in Eindhoven, Gianotten Mutsaers in Tilburg, Paagman in Den Haag en Scheltema in Amsterdam hebben het kleine gansje met haar knalrode lievelingslaarsjes in hun hart gesloten. Naast een speciaal Gonnie-hoekje in deze boekhandels komt er een knutsel- en knuffelmiddag met Gonnie en een poppentheatervoorstelling over Gonnie en haar vriendjes.

 

Meer informatie over het programma in de boekhandels vind je via de links hieronder.

 

De Drvkkerij
Boekhandel Van Piere
Boekhandel Gianotten Mutsaers

 

Scheltema’s Gonnie pop-up wordt gehouden in april en die van Paagman in mei. Data en tijden voor deze boekhandels volgen later. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat Gonnie een geliefd character is, blijkt ook uit het aantal verkochte exemplaren: inmiddels gingen er 540.000 boeken over Gonnie en haar vriendjes over de toonbank. En die boeken zijn er in alle vormen en maten: kartonboekjes, een stoffen boekje, een badboekje, grote prentenboeken met flapjes en gepersonaliseerde boeken. Onlangs verscheen er een boek met dvd met animaties én een cd-boekje met liedjes van Ageeth de Haan. In de e-books en de app worden de verhaaltjes voorgelezen door Georgina Verbaan. En last but not least: Gonnie en Gijsje zijn nu ook als (losse) knuffeltjes te koop.

 

Bekijk de lijst met alle beschikbare boekjes van Gonnie en haar vriendjes.