John GreenUitgeverij Gottmer is de nieuwe Nederlandse uitgever van de Amerikaanse bestsellerauteur John Green. Zijn nieuwe boek Turtles All the Way Down verschijnt in oktober 2017, Aleid van Eekelen-Benders is de vertaler van het boek. Daarnaast worden ook Greens vijf eerdere boeken bij uitgeverij Gottmer ondergebracht. John Green brak definitief door met Een weeffout in onze sterren.

 


Turtles All the Way Down 

Turtles All the Way Down vertelt het verhaal van een voortvluchtige miljardair, de belofte van een hoge beloning, vriendschap, een onverwachte reünie, Star Wars-fanfiction en tuatara's. Maar de roman draait eigenlijk om Aza Holmes, een jonge vrouw die elke dag weer met het normale leven worstelt. 'Ik werk al jaren aan Turtles All the Way Down,' zegt John Green, 'en ik kan niet wachten om het met mijn lezers te delen. Dit is mijn eerste poging om over het soort geestelijke stoornis te schrijven waar ik al sinds mijn jeugd mee in aanraking ben geweest. Ook al is dit fictie, het is wel heel persoonlijk.'

 

John Green

John Greens boeken zijn in meer dan vijfenvijftig talen verschenen en werden veelvuldig bekroond. Er zijn wereldwijd meer dan 45 miljoen exemplaren van verkocht. John Green is een actief gebruiker van Twitter, waar hij meer dan 5 miljoen volgers heeft.

Zie ook: