Helaas zal de Grijze Jager Dag 2020 op zaterdag 23 mei niet doorgaan i.v.m. de maatregelen omtrent het corona-virus. De organisaties van de Grijze Jager Dag, Archeon en Uitgeverij Gottmer, hebben besloten dat de dag niet zal worden verplaatst naar een later moment, maar pas in 2021 weer zal plaatsvinden. 

Een reeds gekocht ticket voor de Grijze Jager Dag 2020 blijft geldig voor de volgende editie van de Grijze Jager Dag. Deze zal zijn op zaterdag 15 mei 2021. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een ticket :). Mocht je hier meer informatie over willen ontvangen, dan kun je een bericht sturen naar info@archeon.nl.

Het nieuwe deel in de Broederband-serie 'De terugkeer van de Temujai' verschijnt natuurlijk wel gewoon op donderdag 21 mei! Bestel dit boek nu alvast bij je (online) boekhandel!

Zodra Archeon weer open is ben je natuurlijk van harte welkom! De archeotolken staan dan klaar om hun spannende verhalen te vertellen. Kijk op www.archeon.nl voor meer informatie. Wij zien elkaar volgend jaar dan weer.

Heb je een vraag, stel ze ons gerust via info@degrijzejager.nl.  

Met vriendelijke groet, mede namens Archeon,
Uitgeverij Gottmer