Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren zal de Grijze Jager Dag dit jaar niet uit één, maar uit twee dagen bestaan! Op zaterdag 23 en zondag 24 mei zal Archeon, voor het vijfde jaar, weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager. En om dit te vieren is auteur John Flanagan ook aanwezig!


Om nóg meer Grijze Jager-lezers de kans te bieden een bezoek te brengen aan de Grijze Jager Dag hebben we, samen met Archeon, besloten het evenement uit te breiden naar twee dagen. John Flanagan wil dit uiteraard niet missen en zal beide dagen aanwezig zijn!

Tijdens de Grijze Jager Dag valt er weer van alles te beleven in Archeon. Zo zijn er allerlei activiteiten waar je  aan kunt deelnemen, alleen of in teamverband, waaronder speerwerpen, zwaardvechten en natuurlijk boogschieten - als een echte Grijze Jager. Daarnaast is er een spectaculaire openingsshow die je zeker niet mag missen.

Welk Broederband-team is het sterkst?

Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten met je eigen Broederband-team worden gespeeld. Aan het einde van de dag strijden de beste Broederband-teams tegen elkaar in de Arena om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Een Broederbandteam bestaat uit vier personen en aanmelden kan via de website.

Ben jij er ook bij?

De toegangskaarten voor de Grijze Jager Dag 2015 kosten € 14,50 en zijn te koop via Archeon.

 

Datum:                 zaterdag 23 mei óf zondag 24 mei
Tijd:                      van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:                Archeon in Alphen a/d Rijn

 

PS1: Broederband 5 – De schorpioenberg zal op de Grijze Jager Dag 2015 gepresenteerd worden.
PS2: Op zondag 23 augustus 2015 zal voor de tweede keer de Grijze Jager Dag België worden georganiseerd. Hou de website in de gaten voor extra informatie.