Op zondag 11 oktober is het Hé slimmerik-dag in Teylers museum in Haarlem. Een dag in het kader van de Kinderboekenweek met het thema Raar Maar Waar. Kom ook!

 

Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen er lezingen en workshops gevolgd worden van de meest prominente schrijvers en illustratoren van uitgeverij Gottmer. De mooiste boeken over natuur, wetenschap en techniek staan in de spotlights. En dat in een museum dat zo precies bij deze thema's past!

 

Onder andere Jan Paul Schutten en Floor Rieder zijn aanwezig, schrijver en illustrator van het in 2014 met een Gouden Griffel én een Gouden Penseel bekroonde boek Het raadsel van alles wat leeft. Marc ter Horst en Eliane Gerrits, auteur en illustrator van Van oerknal tot robot, leggen uit hoe alles is ontstaan. Anne Pek komt vertellen over haar recent gepubliceerde boek Erop of eronder. Hoe Holland het hoofd boven water houdt. En er is nog veel meer te beleven! 

 

Een entreeticket voor het museum geeft op 11 oktober toegang tot alle speciale activiteiten van de Hé slimmerik-dag. Er zijn dus geen extra kosten. Voor de lezing van Jan Paul Schutten & Floor Rieder is een reservering voldoende, klik daarvoor hier. Ook voor de workshop van Henriette Boerendans is het nodig te reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar promotie@gottmer.nl.  


Voor slimmeriken en kinderen die nóg slimmer willen worden belooft zondag 11 oktober een ongelofelijk interessante dag te worden!


Bekijk hieronder het volledige programma (klik op het plaatje voor een grote afbeelding).


 schema