Elvy's eigen wereldHét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy’s eigen wereld – So boho is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader.

 

Elvy op Ibiza
In Elvy’s eigen wereld – So boho maken we kennis met Elvy: een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, daarom stelt haar vader voor dat ze de zomer bij haar hippiezus Joy en haar boho-vrienden op Ibiza doorbrengt. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint. Het wordt een zomer om nooit te vergeten!

JillJill Schirnhofer: bekend van Zapp en YouTube
Multitalent Jill tekent, ontwerpt, maakt programma's, schrijft columns en acteert. Ze is bekend van haar eigen programma bij Zapp op tv en van haar YouTube-filmpjes. Onder jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy’s eigen wereld – So boho gaat een grote wens van Jill in vervulling. In het boek zijn ook zwart-wit illustraties van Jills hand opgenomen.


Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken uit Elvy’s eigen wereld – So boho:


 Jill Schirnhofer, Elvy's eigen wereld - So boho, ISBN 9789025766092, € 14,99 | meer informatie en bestellen