hup mus

Het leeskoffertje Hup, Mus! is verschenen! Een ideaal cadeau voor kinderen die net leren lezen. Het niveau begint bij midden AVI M3 en eindigt bij AVI E3. In het koffertje zitten vier stoere boekjes over voetballen, zeilen, skiën en kunstschaatsen. De frisse tekeningen zijn van Alex de Wolf, onder andere bekend van het geschiedenisboek In een land hier ver vandaan.


Thema sport

Met deze boekjes over de wat angstige Mus en haar stoere vriendje Muis oefenen kinderen niet alleen met lezen, maar leren ze ook iets over verschillende sporten. De verhalen zitten vol vaart en humor en in de koffer zit ook het werkboekje Hup, aan het werk! met leuke puzzels en schrijfopdrachten. Leren lezen wordt een makkie met dit mooie koffertje!

 

Van Rian Visser zijn al eerder leeskoffertjes verschenen. In elk koffertje zitten losse leesboekjes met in elk boekje een verhaal dat je afzonderlijk kunt lezen. Achter elkaar vormen de boekjes een doorlopend verhaal. Ze worden steeds iets moeilijker. Voor kinderen die net leren lezen is het natuurlijk heel stoer om het ene boek na het andere uit te lezen!

 

De boekjes worden ook gebruikt om voor te lezen aan kleuters. De verhalen zijn grappig en niet kinderachtig.

 

4 verhalen en een werkboekje in leeskoffertje Hup, mus! 


bal

zeil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ski's

 

 

ijs

 

 

 

hup aan het werk

puzzels

 

Rian Visser & Alex de Wolf, Hup, mus! leeskoffertje, ISBN 9789025761233 | meer informatie en bestellen

 

Eerder verschenen:

 

 pier


Hier is pier
AVI start tot E3

 pony


Sproet, de stoutste pony
van stal

 aap


Daar komt aap
AVI start tot E3

 haan


Haan, kip en hoen
AVI start tot E3