Van woensdag 4 tot en met zondag 8 maart vindt in Amsterdam het LOGOS Festival plaats. Jeugdtheater De Krakeling en De Balie bieden een programma vol theater, filosofie, workshops, film, muziek, poëzie en literatuur. Jan Paul Schutten en Ted van Lieshout vormen onderdeel van dit programma.

Ted van Lieshout, Koos Meinderts, Sjoerd Kuyper, Lottie Hellingman e.a.

De beste kinderboekenschrijvers in concert 6+

Zaterdag 7 maart om 15.00 uur

Theaterconcert

 

Een intiem en uniek theaterconcert

Swing mee op de mooiste klanken, liefste en gekste zinnen

 

Drie kinderboekenschrijvers: Koos Meinderts, Sjoerd Kuyper en Ted van Lieshout. Ze schrijven boeken en liedjes. Voor Sesamstraat, theater, musicals, cd’s en Voor Kinderen voor Kinderen. Neem nu Hallo wereld! Deze hit geschreven door Sjoerd Kuyper heeft meer dan 8 miljoen hits op youtube. De drie schrijvers dragen liedjes voor en vertellen over hun ervaringen als liedjesschrijver. Zangeres en actrice Lotte Hellingman zingt onder begeleiding van Thijs Borsten de mooiste liedjes in een sprankelend theaterconcert.

Naar een idee van: Joukje Akveld, Met en door: Ted van Lieshout, Koos Meinderts, Sjoerd Kuyper, muziek: Thijs Borsten, zang: Lottie Hellingman

 

kind € 10,- volwassen € 12,50 geen drankje
http://krakeling.nl/programma/de-beste-kinderboekenschrijvers-in-concertJan Paul Schutten
Logos Lezing 8+
Zaterdag 7 maart om 17.00 uur
Een lezing voor jong en oud

 

Een lezing met de leukste ontdekkingen die Jan Paul Schutten tijdens het schrijven heeft opgedaan met één duidelijke rode draad: de wereld is altijd interessanter dan je denkt dat hij is.

Schrijver Jan Paul Schutten heeft voor de tweede keer de prijs voor het beste kinderboek gewonnen. Na de Gouden Griffel voor Kinderen van Amsterdam won hij ook met Het raadsel van alles wat leeft en de stinksokken van Jos Grootjes uit Driel. Zijn mooiste boek ooit, vindt Schutten zelf. Speciaal voor Logos legt hij in een persoonlijk verhaal uit hoe hij aan zijn inspiratie komt en waarom hij schrijft zoals hij schrijft. En hij beantwoordt natuurlijk alle vragen.

€ 5,- / gratis in combinatie met Kinderboekenschrijvers in concert of workshop Elf!
Zie voor meer informatie: http://krakeling.nl/programma/logoslezing


Ga voor het hele programma van LOGOS Festival naar http://www.logosfestival.nl/