Kasper wordt een kipNu in de boekhandel: Kasper wordt een kip, het eerste deel in een supergrappige nieuwe serie voor jongens en meisjes vanf 8 jaar, van Sam Copeland.

 

Een vlo, een duif, een slang, een... kip?

Kasper verandert op de gekste momenten in een dier - van het ene op het andere moment is hij een vlo, een duif of een neushoorn. Samen met zijn beste vrienden Samir, Hogan en Flora start Kasper een onderzoek: t is er met hem aan de hand?

Kasper wordt een kip is het eerste deel in een nieuwe boekenserie voor meisjes en jongens van 8 jaar en ouder. Het boek verschijnt gelijktijdig in Engeland en Nederland, wordt in 21 landen vertaald en de filmrechten zijn al verkocht.


Getekend portret Sam Copeland

 

Sam Copeland

Sam Copeland komt uit Manchester  en woont nu in Londen met twee stinkende katten, drie stinkende kinderen 

en één best lekker ruikende vrouw. Hij is kippenfluisteraar en reist de hele wereld over met zijn unieke talent om wilde kippen te temmen. Kasper wordt een kip is zijn eerste boek. Hij heeft gedreigd er nog meer te schrijven. 

 

De eerste reacties (via Instagram)

  • ‘Geniaal! Wat een aanrader!’
  • ‘Als deze niet-zo-lees-gekke jongen vrijwillig iedere avond vraagt: ‘gaan we nog een hoofdstukje lezen in het boek?’ , dan denk ik: “missie geslaagd”! Wij zijn fan van Kasper!’
  • ‘Wauw, wat is dit genieten! Juf, wanneer lees je weer verder?’
 
Sam Copeland, Kasper wordt een kip, ISBN 9789025769161, illustraties: Sarah Horne, vertaling: Maria Postema, introductieprijs t/m 7 mei € 9,99 (daarna € 13,99) | meer informatie en bestellen
 
 
 Kasper