Op zondag 15 mei zal Archeon, voor het zesde jaar achtereen, weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager van John Flanagan en andere spannende verhalen. 

Tijdens de Grijze Jager Dag valt er van alles te beleven in Archeon. Er zijn allerlei activiteiten waar bezoekers aan kunnen deelnemen, waaronder boogschieten, zwaardvechten en vuur maken – als een echte Grijze Jager.

Matthew Jobin
De schrijver van De Nedergrim, Matthew Jobin, is dit jaar aanwezig op De Grijze Jager Dag. In 2014 verscheen het eerste boek in de fantasyserie De Nedergrim. Nu, twee jaar later, verschijnt het tweede boek, De Nedergrim 2 - De Skyllers. Een mooi moment om schrijver Matthew Jobin uit te nodigen op de Grijze Jager Dag om daar zijn nieuwe boek te presenteren. Hij zal lezingen geven en natuurlijk zijn boeken signeren.

Broederband AL
Nieuw dit jaar is Broederband AL. Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten in teamverband worden gespeeld, maar dat kan nu ook samen met je vader, moeder, grote broer, tante, buurman of buurvrouw. Bij Broederband AL mogen dus ook volwassenen meedoen. Per team zijn twee volwassenen toegestaan.  Meedoen met je vrienden kan natuurlijk ook! Aan het einde van de dag strijden de beste teams tegen elkaar in de Arena om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Klik hier om je in te schrijven. 

We hopen jou daar natuurlijk ook te mogen ontmoeten. 

Het programma maken we op korte termijn bekend.Koop nu je toegangkaarten in de voorverkoop om te profiteren van de korting.