Op zondag 23 augustus vindt de jaarlijkse Grijze jager Dag in België plaats. Domein Elzenhof in Aarschot wordt omgevormd tot een middeleeuws dorp zoals in De Grijze Jager, de spannende boekenserie van schrijver John Flanagan. 


Ben je ook een grote fan en heb je zin in een spectaculaire roofvogelshow, een vuurshow of een veldslag met kanonschoten, kom dan zeker langs. Je kan ook zelf aan de slag en deelnemen aan de Broederband 2015 wedstrijd of één van de andere activiteiten zoals: boogschieten, zwaardvechten, speerwerpen, munten slaan, hoefijzer werpen en nog veel meer. Datum: zondag 23 augustus 2015

Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur 
Locatie: Domein Elzenhof – Nieuwland - 3200 Aarschot


Broederband 2015
Zijn jullie de slimste en sterkste Broederband van België? Strijd op de Grijze Jager Dag 2015 tegen andere Broederbanden en win! Vraag je vrienden en vriendinnen om samen met jou een Broederband te vormen! Verzin je eigen Broederbandnaam en meld je hier aan*!

 

Een Broederband bestaat uit 4 personen en zal op de Grijze Jager Dag (23 augustus 2015) strijden op diverse wedstrijdonderdelen, waaronder zwaardvechten en boogschieten. Zorg dat jullie de slimste en sterkste Broederband van België worden!

 

Toegangskaarten voor de Grijze Jager Dag 2015 kosten € 5,00 per stuk voor -16 jaar en € 7,00 per stuk voor +16 jaar en zijn hier te koop.

Bestel hier je treinticket en reis tijdens het weekend 50% goedkoper!

 


*Inschrijven kan tot uiterlijk  19 augustus 2015. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal teams dat kan deelnemen. Let op: met de aanmelding van je Broederband heb je nog geen toegang tot de Grijze Jager Dag. Toegangskaarten zijn noodzakelijk, dus vergeet die niet te kopen.