Mijnmooisteherinneringeindigthier'Mijn grote broer Nolan zei altijd dat iedereen een superkracht heeft. Mijn eigen superkracht is dat ik heel goed niet aan dingen kan denken waar ik niet aan wíl denken.'


Op veilige afstand

De 16-jarige Mel Hannigan lijdt aan een bipolaire stoornis. Net als haar broer Nolan, die een paar jaar geleden overleed. Mel is de enige die het ware verhaal van zijn dood kent. Uit zelfbescherming vertelt ze niemand over haar ziekte en houdt ze haar vrienden op veilige afstand. Dan kun je maar beter niet verliefd worden, natuurlijk.

Als dat toch gebeurt, en als haar voormalige beste vriendin haar dan ook nog eens confronteert met de waarheid over het einde van hun vriendschap, stort Mels wereld in. Uit angst afgewezen te worden begaat ze een enorme stommiteit. Maar zouden haar vrienden haar echt in de steek laten als ze wisten waar ze mee worstelt?Mijn mooiste herinnering eindigt hier is een indrukwekkend nieuw boek van Eric Lindstrom.

Lees hier het eerste hoofdstuk:

 

 

 

 

Eric Lindstrom

Eric Lindstrom werkte jarenlang in de entertainment-industrie als creatief directeur en als ontwerper en schrijver van games, en ook bekleedde hij functies waarin hij al deze talenten kon combineren. In de tussentijd voedde hij kinderen op, wat hem zo aansprak dat hij eerst vrijwilliger op school werd en vervolgens vervangende leerkracht en meester op een kleuterschool, waarna hij de officiële papieren behaalde om onderwijzer in de onderbouw te worden. Daar ontdekte hij dat Young Adult-romans awesome waren. Het is nu het enige genre dat hij leest en tegenwoordig ook schrijft, in zijn huis dichtbij het strand aan de westkust van Amerika, dat hij samen met zijn vrouw en hun katten bewoont.

Eerder publiceerde Gottmer de young adult-roman Wat jij niet ziet.


Eric Lindstrom, Mijn mooiste herinnering eindigt hier, ISBN 9789025767587, € 16,99 | meer informatie en bestellen

Eric Lindstrom, Wat jij niet ziet, ISBN 9789025765354, € 16,95 | meer informatie en bestellen