Nu ook kartonboekjes van de razend populair Boer Boris! Gericht op peuters, met simpele tekst en spelelement.

 Vanaf dit najaar beginnen wij met een serie zogenoemde conceptboekjes met Boer Boris in de hoofdrol, gericht op een wat jongere doelgroep. 

In Boer Boris zoekt de verschillen worden steeds twee gedetailleerde illustraties getoond, waarop ontzettend veel te ontdekken valt (op de ene natuurlijk net iets meer dan op de andere). Boer Boris telt schaapjes, eerder verschenen als gewoon prentenboek, is behalve een eerste kennismaking met de wereld van Boer Boris ook een telboek.

 

 

 

  

 

Zoek de verschillen met Boer Boris

Op de boerderij van Boer Boris is altijd een hoop te doen. Het staat er dan ook vol met allerlei dingen, van grote machines tot vers geoogste groente. In dit boekje worden peuters uitgedaagd de verschillen te zoeken tussen de prenten op de linkerpagina’s en de rechterpagina’s, waarop steeds weer ontzettend veel te ontdekken valt. 

 

Leer tellen met Boer Boris

Boer Boris heeft een boerderij. Daar hoort één grote tractor bij. En twee schuren, en drie vogelverschrikkers… Behalve een eerste kennismaking met de wereld van Boer Boris is dit stevige kartonboekje ook een heel leuk telboek. Want welke peuter is er nou niet dol op de boerderij?

 

 

Ted van Lieshout en Philip Hopman

De Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd Boer Boris in de sneeuw bekroond met een Vlag & Wimpel en werd Boer Boris gaat naar zee gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015! Dit boekje is speciaal gemaakt voor peuters, met een simpele tekst en een leuk spelelement.

 

Kijk voor alle andere boeken van Boer Boris op www.boerboris.nl