Het nieuwste prentenboek van bejubeld illustrator Loes Riphagen is zojuist verschenen: Coco kan het!. Loes maakte dit keer niet alleen de betoverende illustraties, maar bedacht ook het verhaal én schreef de tekst. Een prachtig verhaal over een aarzelend babyvogeltje, een wijze moeder en piepklein duwtje in de goede richting...
'Inmiddels ben ik zelf ook een mama-vogel en mijn eigen dochter heet Coco. Eén keer maak ik een boek voor haar. En dat is nu dit boek Coco kan het! geworden.'

- Loes Riphagen
Vandaag is een grote dag

Voor Coco, het liefste babyvogeltje van het bos, is het tijd om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan? Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft.

 

Over Loes Riphagen

De prachtige en humorvolle illustraties van Loes Riphagen zijn alom geliefd en meermaals bekroond, in binnen- en buitenland. Zo zijn meerdere van haar boeken Kerntitels tijdens de Kinderboekenweek geweest, heeft ze een Vlag en Wimpel in haar zak en won ze o.a. de prestigieuze Silver European Design Award 2018. Haar boeken zijn in meer dan vijftien landen verschenen.

Meer informatie over Loes vind je op www.loesriphagen.nl.


WINACTIE! 

Wil jij een gesigneerd exemplaar van Coco kan het! winnen? Kijk dan op de website van Kiddowz! De actie loopt tot 5 november 2019, dus wacht niet te lang!