Gonnie krijgt er binnenkort twee nieuwe vriendjes bij! Naast Gijsje, Ollie, Eddie, Bo, Teun, Jasper en Jip zullen de nieuwe gansjes weer een hoop gezelligheid in het hok brengen. Weet jij een goede naam voor de nieuwe vriendjes van Gonnie? Wie weet prijkt deze naam op het volgende boekje van Gonnie en vriendjes!

Binnenkort verschijnt een nieuw boekje van Olivier Dunrea. Dit keer in de hoofdrol twee gansjes die dol zijn op het water en ontzettend goed kunnen zwemmen. Het is een tweeling, broer en zus. 


Uitgeverij Gottmer is nog op zoek naar twee geschikte namen voor de nieuwe gansjes. Laat ons jouw favoriete naam (of namen) weten en maak kans om het nieuwe boekje als eerste te ontvangen.


Persoonlijke gegevens

  • Je ontvangt automatisch de Gottmer Kinderboeken-nieuwsbrief

Prijsvraag

* Verplichte veldenDe supergrappige boekjes van Gonnie en haar vriendjes bevatten verhaaltjes die heel dicht bij de beleving van peuters staan. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om je laarsjes te delen? Of als je je vriendje niet meer kunt vinden met verstoppertje spelen? En wat doe je met vriendjes met een eigen willetje? Ook voor ouders valt er veel te lachen met deze boekjes.

 

Bekijk de lijst met alle beschikbare boekjes van Gonnie en haar vriendjes.

Gonnie en haar vriendjes hebben ook een eigen app!