Podkin Eenoor voorplat

Ieder konijn weet wie Podkin Eenoor is. Weet jij het al?

Het is Midwinteravond als een rondreizende bard aankomt in de konijnenburcht van Doornwoud. In ruil voor een maaltijd en een slaapplek biedt hij aan het verhaal over Podkin Eenoor te vertellen. Ademloos luisteren de konijnen naar de geschiedenis van Podkin Eenoor - het dappere konijntje dat ondanks zijn jonge leeftijd hun allergrootste vijand wist te verslaan.

In Engeland won dit boek onlangs de Blue Peter Book Award in de categorie Best Story

 

 

Magische illustraties

Met heel veel sfeer, spanning en een onderliggende grimmigheid laat dit fantastische avonturenverhaal zich vergelijken met klassiekers als De Hobbit en Waterschapsheuvel. De even zo magische illustraties zijn van David Wyatt, die eerder boeken illustreerde van auteurs als J.R.R. Tolkien, Edgar Allan Poe en Terry Pratchett.

 


Welkom in de wereld van Podkin Eenoor

Laat je meevoeren door dit verrassende fantasy-verhaal over een onwaarschijnlijke held!

Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken:


 

 

'Mijn kleine broertje vraagt nu iedere avond of ik wil vertellen over het avontuur van Podkin Eenoor. Het is een verhaal dat we ons allebei later nog goed zullen herinneren.' - Summer, 10 jaar

'Dit is een van de beste boeken die ik ooit las, en geloof me ik las er veel!' - Cally, 10 jaar

'Net als in De Hobbit en Waterschapsheuvel, werd ik vanaf de eerste pagina het verhaal in getrokken. Ik kon het boek niet neerleggen voor het uit was.' - Sam, 11 jaar 

 

Beluister hier de Podkin-podcast

Jan Meng leest op indrukwekkende wijze de eerste twee hoofdstukken (in zes afleveringen) uit Podkin Eenoor voor. Luister, huiver en abonneer je op de podcast in iTunes.

Geen iTunes? Luister dan hier naar de afleveringen in Soundcloud:

 

 

 

 

 

Over Kieran Larwood

Kieran Larwood
Overdag is Kieran Larwood leraar op een basisschool, 's nachts schrijft hij verhalen in een hoek van zijn slaapkamer. Podkin Eenoor is zijn tweede boek. Door zijn werk, het schrijven en zijn gezin houdt hij nauwelijks tijd over om te slapen. Meer informatie over de auteur vind je hier:

 

Kieran Larwood, Podkin Eenoor, vertaling Sofia Engelsman, ISBN 9789025766283, € 15,99 | meer informatie en bestellen