badge leespluimDrie van onze boeken hebben het afgelopen jaar een KIDDO-Leespluim van de maand gewonnen! Meneer Tijger wordt wildEr was eens een prins en die wou een prinses en Van wie is die hoed?
Stem nu op jouw favoriet!


De boeken werden gekozen door een vakkundige jury. Nu is het jouw beurt. Uit de in totaal twaalf winnaars mag het publiek een publiekswinnaar kiezen. Iedereen die stemt, maakt kans op een pakket met alle twaalf winnaars van het afgelopen jaar. Je kunt meedoen tot 1 maart 2016. Dé publiekswinnaar van 2015 wordt bekendgemaakt op www.leespluim.nl/publiekswinnaar en in KIDDO, het vakblad voor professionals in de kinderopvang.

 

Klik hier om te stemmen!De drie winnaars van uitgeverij Gottmer:

 

Meneer Tijger wordt wild

Bekroond met de KIDDO-Leespluim maart 2015

 

meneer tijger wordt wild

 

Peter Brown, Meneer Tijger wordt wild, ISBN 9789025757724, € 13,95 | meer informatie en bestellen

 

Er was eens een prins en die wou een prinses

Bekroond met de KIDDO-Leespluim juni 2015


er was eens een prins en die wou een prinses

 

Martine Bijl en Noëlle Smit, Er was eens een prins en die wou een prinses, ISBN 9789025759148, € 14,95 | meer informatie en bestellen

 

Van wie is die hoed?

Bekroond met de KIDDO-Leespluim september 2015


Van wie is die hoed

 

Joukje Akveld en Thé Tjong-Khing, Van wie is die hoed?, ISBN 9789025759681, € 8,95 | meer informatie en bestellen

 

Klik hier om te stemmen!
De Leespluim 

De Leespluim is een bekroning van kwalitatief goede en veelzijdig bruikbare boeken voor jonge kinderen. De organisatie is in handen van de redactie van pedagogisch vakblad KIDDO (uitgeverij SWP). De eerste Leespluim werd uitgereikt in mei 2006.

 

De Leespluimjury bestaat uit: Kees Broekhof (Specialist taal en minderheden, Sardes), Jessica Crezee & Floor Wesseling (Redactie KIDDO), Agnes van Hoesel (KinderMAATwerk), Irma Land (Leesbevordering & Edutainment), Lia Reedijk (Utrechtse Kinderboekwinkel), Anja de Rek en Teresia Spoelman (Bibliotheek Naarden-Bussum).

 

Kijk voor meer informatie op www.leespluim.nl