Op de Grijze Jager Dag 2015 is het mogelijk om in teamverband te strijden voor de titel Broederband 2015. De vier teams die aan het einde van de dag de meeste punten hebben behaald, strijden in de Arena om de hoofdprijs.
Meld je team aan

   
   

Vraag je vrienden en vriendinnen om samen met jou een Broederband te vormen! Een Broederbandteam bestaat uit vier personen. Verzin je eigen Broederbandnaam en meld je aan.

Let op! De aanmelding van de Broederband geeft je nog geen toegang tot de Grijze Jager Dag.  Vergeet niet een toegangskaartje te kopen. 

Laat zien wat jouw Broederband kan!

Wat maakt jullie Broederband de beste van allemaal? Waarom gaan jullie winnen op de Grijze Jager dag 2015? Kracht, intelligentie, snelheid en teamwork zijn belangrijke ingrediënten voor een sterk Broederbandteam. Maar om te winnen moet jouw Broederband iets unieks hebben.


Maak een filmpje waarin alle leden uit het team worden voorgesteld. Vertel ook waarom jullie denken te gaan winnen. Stuur je filmpje naar info@degrijzejager.nl. Het kan je uiteraard extra punten opleveren!


PS. De filmpjes worden op de Facebookpagina van de Grijze Jager geplaatst. Wil je dit liever niet? Schrijf dat dan in het mailtje bij jullie filmpje. Dan zullen wij er online niets mee doen. Uiteraard beoordelen we het filmpje wel :).