Victor

Victor de kat woont in een grote stad en heeft een leuk clubje vrienden waar hij veel mee optrekt. Dit lekker dikke prentenboek bevat zes verhalen: 100 bladzijden vol grapjes en gekke dingen!

 

Het bijzonder interessante leven van Victor

Victor, de kat  met de ruitjespet, heeft een bijzonder grappig en gezellig leven (al zegt hij het zelf). In dit boek van Catharina Valckx & Nicolas Hubesch worden zes dagen uit zijn leven beschreven: een hele rare dag, een regendag, een dag zonder stroom, een stomme dag (die nog best goed afliep) een veel minder interessante dag, een bijna perfecte dag. 

 

Catharina Valckx & Nicolas Hubesch

Succesvol kinderboekenschrijfster Catharina Valckx is een fervent bewonderaar van het werk van de Franse illustrator Nicolas Hubesch en vroeg hem daarom of hij zin had in een gezamenlijk project. Victor is daarvan het resultaat. De humor van Valckx en Hubesch - twee grootheden in de Franse kinderboekenwereld - sluit wonderwel op elkaar aan en zorgt voor een zeer geslaagde eerste samenwerking.

Lees een kort interview met Catharina Valckx op het blog van Milja Praagman

 

Die hele rare dag begon als een normale dag:

 

 

Uit de pers:

  • 'Heerlijk absurde verhalen en fraaie tekeningen in bibberlijntjes.' - Bas Maliepaard in Trouw
  • ‘Fijn, met een vleugje absurdisme.’ - De Telegraaf

  •  ‘Humor, poëzie en ontroering liggen genoeglijk dicht bij elkaar in dit speels-intelligente en hoogst ontwapenende boek.’ - De Morgen


Catharina Valckx & Nicolas Hubesch, Victor, ISBN 9789025765279, € 14,95 | meer informatie en bestellen