Wat niet in de safarigids van je ouders staatNu in de (online) boekhandel: Wat niet in de safarigids van je ouders staat: het ultieme weetjesboek voor wie op safari gaat in de Afrikaanse bush of voor wie gewoon graag leest over wilde dieren. 


De eerste safarigids voor kinderen
Dat de olifant de grootste en de cheeta de snelste is, weet iedereen. Maar wat betekent het als buffels je 'de blik' geven? Wie zijn de BFF's van de bush? Welke broodjes aap moet je niet geloven en wat moet je doen als je een knorrig nijlpaard tegenkomt? 

Wat niet in de safarigids van je ouders staat is een origineel naslagwerk en praktische gids voor kinderen die graag reizen, in het écht of in hun hoofd.

 


Joukje Akveld & Ariadne van Zandbergen (foto's)Joukje en neushoorn

Joukje Akveld schrijft prentenboeken en non-fictie voor kinderen en volwassenen. Haar dierenboeken Wij waren hier eerst en Een aap op de wc werden genomineerd voor de Woutertje Pieterse Prijs en bekroond met een Zilveren Griffel. Ze verbleef diverse keren gedurende langere tijd in Afrika, in 2018 reisde ze in een Toyota Fortuner van Kaapstad naar Oeganda, om o.a. Wat niet in de safarigids van je ouders staat te schrijven.

Bij Gottmer verscheen ook het fotoboek voor peuters Mijn kleine safari.

Lees hier een interview met Joukje Akveld 

 

Meer:

 

Voorbeeldpagina uit boek:

Voorbeeldspread safarigids

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

 

Joukje Akveld & Ariadne van Zandbergen (foto's), Wat niet in de safarigids van je ouders staat, ISBN 9789025772413, € 18,99 | meer informatie en bestellen