Elvy's eigen wereld 1 - So boho

  • Auteur:Jill Schirnhofer
  • ISBN:9789025766092
  • Soort:Hardback
  • Pagina's:208 blz
  • Uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v.
€ 15,99
  • Elvy's eigen wereld 1 - So boho
  • Elvy's eigen wereld 1 - So boho
Hét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy’s eigen wereld – So boho is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke, vlot lezende boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader.

Elvy op Ibiza
Elvy's eigen wereld - So boho! is het eerste deel in een nieuwe fictieserie die vooral meisjes zal aanspreken, geschreven door 's lands bekendste crea queen. We maken kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, daarom stelt haar vader voor dat ze de zomer bij haar hippiezus Joy en haar boho-vrienden op Ibiza doorbrengt. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint. Het wordt een zomer om nooit te vergeten!

Jill Schirnhofer: bekend van Zapp en YouTube
Multitalent Jill tekent, ontwerpt, maakt programma's, schrijft columns en acteert. Ze is bekend van haar eigen programma bij Zapp op tv en van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy's eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling.
In het boek zijn ook zwart-wit illustraties van Jills hand opgenomen.

Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken:In het najaar 2018 een grote bioscoopfilm, met o.a. Jill, Buddy Vedder, Sylvie Meis en vele andere BN'ers en vloggers!

Zie ook:
* Trailer Elvy's wereld - So Ibiza
* Elvy's wereld in de bioscopen
* http://www.elvyseigenwereld.nl