Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Stem op TGKaH tijdens het Kookboek van het Jaar-verkiezing 2017

The Green Kitchen at Home

  • We zijn ondertussen alweer aangekomen bij de 11e editie van de 'Kookboek van het Jaar-verkiezing'. En er is goed nieuws, ons boek The Green Kitchen at Home staat op de lijst van de genomineerden! 
Lees meer...

Maak zelf de lekkerste Spring Rolls

Spring RollsMaak de lekkerste spring rolls zelf met verse rijstvellen, groenten en ander lekkers! Leuk als origineel borrelhapje of als gezonde avondmaaltijd.

Lees meer...

The Green Kitchen at Home is verschenen

The Green Kitchen at Home

The Green Kitchen at Home is alweer het vierde deel boek van de foodbloggers en kookboekenauteurs David Frenkiel en Luise Vindahl. Hierin deelt het stel deelt hun geweldige (gezins)recepten die ze maken met hun favoriete homemade basics uit de koelkast!

Lees meer...

Vegan frambozentaart met amandelen

Vegan taart

In Vegan taart vind je de allerlekkerste recepten voor taarten zonder zuivel, geraffineerde suikers en ei. Op deze manier kun je onbezorgd genieten van je zelfgemaakte taart! 

Lees meer...

IJsjes met aardbei & sering

IJsjes met aardbei & seringDe beste recepten voor huisgemaakt lekkers vind je natuurlijk in het kookboek Share van Culinair auteur en veggie-chef Natascha Boudewijn. Hoogste tijd om lekker af te koelen met zelfgemaakte ijsjes! 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips