Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Recept: Bananabread pancakes

BananabreadBananabread is super populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Bananabread is lekker én gezond. En bovendien heel gemakkelijk te maken. In haar nieuwste boek Bananabread geeft auteur Christelle Huet-Gomez maar liefst 33 overheerlijke recepten voor bananabread. 

Lees meer...

De lekkerste recepten met Zoete aardappel

Zoete aardappel

Na het grote succes van Avocado komt auteur, foodie, foodstylist en Instagrammer Colette Dike (@fooddeco) nu met haar tweede boek, Zoete aardappel. In Zoete Aardappel staan meer dan 30 recepten met deze veelzijdige groente in de hoofdrol. 

 

Lees meer...

Uitgelicht: Culinaire themaboekjes

lasagne ricottaZe zijn compact, praktisch, voordelig maar vooral hartstikke leuk: de culinaire themaboekjes van Becht. Inmiddels hebben we er bijna 25, en het aanbod groeit nog steeds. Dit zijn onze favorieten

Lees meer...

Recept: Blauwe -bessensaus

Met de toetjes uit Dessert easy heb je binnen een handomdraai een luxe dessert op tafel. Dit recept voor blauwe-bessensaus past goed een lekker bolletje vanille- of roomijs. Eet smakelijk!

Lees meer...

Top 5: Bakboeken van Becht

magische taart kers

We zouden willen dat het nog zomer was, helaas zit het weer ons niet mee. Maar we kunnen de warmte en gezelligheid wel in huis halen: alles wat je nodig hebt is een warme trui, een oven, en een aantal goede ingrediënten. O ja, en een van deze vijf bakboeken van Becht.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips