Gottmer Uitgevers Groep

Voor een gezonder & groener leven

Korting op De snelle bakplaat!

bakplaatTijd voor korting! Van 1 maart t/m 31 mei is De snelle bakplaat slecht 15,-  Wie verras jij met deze bestseller?⁠

Lees meer...

Food Pharmacy: op jacht naar goede voeding

cover

Wil jij klimaatvriendelijke en lekkere maaltijden leren maken? Lina en Mia, bekend van het populaire platform Food Pharmacy, nemen je in dit boek mee in hun zoektocht naar een betere gezondheid voor mens en planeet. 

Lees meer...

Vier je Valentijnsdag met Hem versus haar!

hem versus haarBen jij klaar voor Valentijnsdag? Het is dé dag om liefde te vieren. Ellen Hoog en Kelvin de Lang doen dat op een hele bijzondere manier. Als echte sporters zien zij vooral de uitdaging. Ook in de keuken! Dus ben je op zoek naar een lekkere recepten met een twist én een dikke knipoog: lees dan verder.  Bereid met liefde iets lekkers voor je lief uit Hem versus haar.

Lees meer...

Van korte lontjes naar geduldig opvoeden... thuis!

van korte lontjes

Zit je nu al weken thuis met je kinderen, die geweldig lief zijn maar die je soms ook achter het behang wilt plakken? Je bent niet de enige. Zeker nu we al tijden op elkaars lip zitten, werken we snel op elkaars zenuwen. Lees hier 7 gratis anger management tips voor ouders!

Lees meer...

Maak je goede voornemens met Becht

becht deel 12020 was een bewogen jaar, maar we kijken nu vol verwachting naar 2021. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Wat zijn jouw goede voornemens voor jezelf en je omgeving? We hebben hier wat boeken die je inspireren en je helpen je voornemens vol te houden.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips