Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Vacature: stagiair gezocht

Nieuwsgierig hoe dat nu werkt bij een uitgeverij? Wij maken prachtige boeken op het gebied van koken, lifestyle, body & mind, reizen en watersport. En we bieden een hele leuke stageplek waarin je meewerkt op zowel de redactie als de promotie afdeling. We werken met een klein hecht team waar je echt onderdeel van wordt. Samen zijn we verantwoordelijk voor het maken en promoten van zo'n 100 boeken per jaar.
Lijkt het je een mooie uitdaging om bij onze uitgeverij aan de slag te gaan? 

Lees meer...

Green Kitchen is KOOKBOEK VAN HET JAAR

Green kitchen wintVrijdagavond 10 november werd bekend dat The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar 2017 is geworden. Een 5-koppige vakjury heeft het boek gekozen uit zes genomineerde titels. We zijn heel trots op onze auteurs David Frenkiel en Luise Vindahl voor hun constante stroom prachtige en inspirerende boeken.

Lees meer...

Stem op TGKaH tijdens het Kookboek van het Jaar-verkiezing 2017

The Green Kitchen at Home

  • We zijn ondertussen alweer aangekomen bij de 11e editie van de 'Kookboek van het Jaar-verkiezing'. En er is goed nieuws, ons boek The Green Kitchen at Home staat op de lijst van de genomineerden! 
Lees meer...

Maak zelf de lekkerste Spring Rolls

Spring RollsMaak de lekkerste spring rolls zelf met verse rijstvellen, groenten en ander lekkers! Leuk als origineel borrelhapje of als gezonde avondmaaltijd.

Lees meer...

The Green Kitchen at Home is verschenen

The Green Kitchen at HomeThe Green Kitchen at Home is alweer het vierde deel boek van de foodbloggers en kookboekenauteurs David Frenkiel en Luise Vindahl. Hierin deelt het stel deelt hun geweldige (gezins)recepten die ze maken met hun favoriete homemade basics uit de koelkast!

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips