Gottmer Uitgevers Groep

Voor een gezonder & groener leven

7 tips voor een leven zonder afval

leven zonder afvalEven wat anders dan een weekmenu! Juist nu we allemaal thuis zitten, is het belangrijk om goed op je afvalproductie te letten. We delen uit Leven zonder afval 7 tips om zero waste te leven en je steentje bij te dragen voor het milieu.

Lees meer...

Weekmenu The Green Kitchen at Home

gkatWeer een heerlijk weekmenu van de Green Kitchen Stories! Deze week is The Green Kitchen at Home aan de beurt.David en Luise geven hun favoriete basics die zij zelf standaard in de koelkast hebben staan. Op die manier hebben ze altijd een gezonde snelle recepten op tafel. Volg ons op @super.groen om de weekmenu's in de gaten te houden!

Lees meer...

Weekmenu De groene bakplaat

bakplaat kleinDeze week een van de mooie boeken van Rukmini Iyer voor het weekmenu: De groene bakplaat. Voor ons vierde weekmenu kun je de hele week genieten van de simpele ovengerechten van Rukmini. Snij de groente, stop het in de oven en dan hoef je alleen nog maar te wachten. Heerlijk én gezond. 

Lees meer...

Weekmenu Food Pharmacy

weekmenuEen nieuwe week, een nieuw weekmenu! Op onze Instagram @super.groen posten we elke week een weekmenu, zodat je maar één keer per week boodschappen hoeft te doen en kunt genieten van lekkere en gezonde recepten. Probeer hier de lekkere en gezonde maaltijden uit Food Pharmacy. 

Lees meer...

Weekmenu Little Green Kitchen

weekmenuHet is tijd voor ons tweede weekmenu! Op onze Instagram @super.groen posten we elke week een weekmenu, zodat je maar één keer per week boodschappen hoeft te doen en kunt genieten van lekkere en gezonde recepten. Deze week koken we uit Little Green Kitchen. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips