Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

IJsjes met aardbei & sering

IJsjes met aardbei & seringDe beste recepten voor huisgemaakt lekkers vind je natuurlijk in het kookboek Share van Culinair auteur en veggie-chef Natascha Boudewijn. Hoogste tijd om lekker af te koelen met zelfgemaakte ijsjes! 

Lees meer...

Twix-shortbread

Twix-shortbreadVandaag gaan wij Twix-shortbread maken, een lekker én uniek recept uit Zoete Aardappel van auteur, foodie, foodstylist en Instagrammer Colette Dike. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar makkelijk te verkrijgen ingrediënten, een beetje geduld en tadaaa, smullen maar! 

Lees meer...

Drink genoeg met Detox water!

Detox water

Wat een ontzettend mooi weer. En volgens de weersverwachting van deze week blijft het het behoorlijk warm. Perfect weer dus om een terasje te pakken of lekker te gaan zonnen. Maar vergeet je niet genoeg te drinken? 

Lees meer...

Recept: lasagne met spinazie en rucola

Lasagne

Lasagne is het ultieme feel good food. In Lasagne van Sandra Mahut vind je heel veel orginele variaties op dit (oven)heerlijke eten, 33 om precies te zijn. Een must have voor iedere lasagne-fan!

Lees meer...

Recept: bowl met amandel-bosvruchten

Groene ontbijtjes

Een breakfast bowl is een ontbijtsmoothie uit een kommetje. Voor dit originele ontbijtje mix je in een blender groenten, fruit, noten, superfoods, zaden en (plantaardige) melk of water. Op die manier onstaat er een heerlijke, volle en smeuïge substantie. In Groene ontbijtjes vind je 64 supgergezonde recepten! 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips