Gottmer Uitgevers Groep

Voor een gezonder & groener leven

Eten als de beste!

eten als de beste

De succesvolle auteur van Heel veel veggie! heeft vandaag zijn nieuwste titel gelanceerd. In Eten als de beste! ontdek je hoe je je hele leven gezond én vooral lekker kunt eten, door te eten met 7 basisprincipes in je achterhoofd. Daarnaast kun je genieten van 100 heerlijke recepten - vega, vis en vlees. 

Lees meer...

Korting op De snelle bakplaat!

bakplaatTijd voor korting! Van 1 maart t/m 31 mei is De snelle bakplaat slecht 15,-  Wie verras jij met deze bestseller?⁠

Lees meer...

Food Pharmacy: op jacht naar goede voeding

cover

Wil jij klimaatvriendelijke en lekkere maaltijden leren maken? Lina en Mia, bekend van het populaire platform Food Pharmacy, nemen je in dit boek mee in hun zoektocht naar een betere gezondheid voor mens en planeet. 

Lees meer...

Vier je Valentijnsdag met Hem versus haar!

hem versus haarBen jij klaar voor Valentijnsdag? Het is dé dag om liefde te vieren. Ellen Hoog en Kelvin de Lang doen dat op een hele bijzondere manier. Als echte sporters zien zij vooral de uitdaging. Ook in de keuken! Dus ben je op zoek naar een lekkere recepten met een twist én een dikke knipoog: lees dan verder.  Bereid met liefde iets lekkers voor je lief uit Hem versus haar.

Lees meer...

Van korte lontjes naar geduldig opvoeden... thuis!

van korte lontjes

Zit je nu al weken thuis met je kinderen, die geweldig lief zijn maar die je soms ook achter het behang wilt plakken? Je bent niet de enige. Zeker nu we al tijden op elkaars lip zitten, werken we snel op elkaars zenuwen. Lees hier 7 gratis anger management tips voor ouders!

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips