Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Recept: lasagne met spinazie en rucola

Lasagne

Lasagne is het ultieme feel good food. In Lasagne van Sandra Mahut vind je heel veel orginele variaties op dit (oven)heerlijke eten, 33 om precies te zijn. Een must have voor iedere lasagne-fan!

Lees meer...

Recept: bowl met amandel-bosvruchten

Groene ontbijtjes

Een breakfast bowl is een ontbijtsmoothie uit een kommetje. Voor dit originele ontbijtje mix je in een blender groenten, fruit, noten, superfoods, zaden en (plantaardige) melk of water. Op die manier onstaat er een heerlijke, volle en smeuïge substantie. In Groene ontbijtjes vind je 64 supgergezonde recepten! 

Lees meer...

Recept: bananabread pancakes

BananabreadBananabread is super populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Bananabread is lekker én gezond. En bovendien heel gemakkelijk te maken. In haar nieuwste boek Bananabread geeft auteur Christelle Huet-Gomez maar liefst 33 overheerlijke recepten voor bananabread. 

Lees meer...

De lekkerste recepten met Zoete aardappel

Zoete aardappel

Na het grote succes van Avocado komt auteur, foodie, foodstylist en Instagrammer Colette Dike (@fooddeco) nu met haar tweede boek, Zoete aardappel. In Zoete Aardappel staan meer dan 30 recepten met deze veelzijdige groente in de hoofdrol. 

 

Lees meer...

Uitgelicht: Culinaire themaboekjes

lasagne ricottaZe zijn compact, praktisch, voordelig maar vooral hartstikke leuk: de culinaire themaboekjes van Becht. Inmiddels hebben we er bijna 25, en het aanbod groeit nog steeds. Dit zijn onze favorieten

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips