Gottmer Uitgevers Groep

Voor een gezonder & groener leven

Maak je goede voornemens met Becht

becht deel 12020 was een bewogen jaar, maar we kijken nu vol verwachting naar 2021. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Wat zijn jouw goede voornemens voor jezelf en je omgeving? We hebben hier wat boeken die je inspireren en je helpen je voornemens vol te houden.

Lees meer...

Vegan soul food wint de Vegan Awards 2020

jasonHoera!  Vegan soul food van Jason Tjon Affo heeft de Vegan Awards 2020 gewonnen voor het beste kookboek. Pak de (vegan) hapjes er maar bij en vier dit met ons mee. 

Lees meer...

Becht Boeken Advent!

becht boeken adventBecht Boeken Advent

De dagen worden korter en donkerde, maar bij Becht hebben we nog nooit zo'n zin in de winter gehad! We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken dit jaar en daarom hebben we een mooie verrassing in petto voor de feestdagen. 

Lees meer...

Nieuw! Hem vs haar van Ellen Hoog

Hij is er! Het nieuwe kookboek van hockeyster Ellen Hoog. In Hem versus haar proberen Ellen Hoog en haar man Kelvin de Lang de dagelijkse keukendiscussie te smoren. Zij eet het liefst zo veel mogelijk plantaardig met veel groente, fruit en af en toe vis. Herkenbaar? Vanaf vandaag overal in de (online) boekhandel!

Lees meer...

De wereldse bakplaat is er!

wereldDe bakplaten-serie van Rukmini Iyer is absoluut een van onze favoriete kookboeken! De nieuwste editie, De wereldse bakplaat, is nu overal verkrijgbaar in de (online) boekhandel. In De wereldse bakplaat neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips